Ülkemiz

Yeşil Yalova FK’nın BAL Ligi Fikstürü Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Fikstür Çekimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yeşil Yalova FK’nın BAL Ligi Fikstürü Belli Oldu
Yayınlama: 18.09.2024
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen 2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Fikstür Çekimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Çekilişe, TFF’nin önde gelen isimlerinin yanı sıra Bölgesel Amatör Lig kulüplerinin başkanları ve temsilcileri katıldı. Törene TFF 1. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, TFF Amatör İşler ve Kadın Futbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, TFF Amatör İşlerden Sorumlu Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Seymen Gençtürk, TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik ve diğer TFF yetkilileri de katılım gösterdi.

KURA ÇEKİMİ RİVA’DA YAPILDI

TFF yetkililerinden Mecnun Otyakmaz, Ural Aküzüm, Seymen Gençtürk, Selçuk Azeri ve Murat Aydın’ın konuşmalarının ardından kulüp başkanları ve temsilcileri sahneye çıkarak, 2024-2025 sezonu için BAL fikstürünü belirledi.

Bu sezon Yalova’yı temsilen Yeşil Yalova FK,  Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele edecek. Yalova temsilcisi, şehrini en iyi şekilde temsil etme hedefiyle ilk hafta Yeşil Yalova FK , Yalova derbisi yaşanacak. Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında ise oldukça heyecanlı karşılaşmalar sporseverleri bekliyor.

İlk hafta maç programı şu şekilde belirlendi:

Ev Sahibi Takım Skor Deplasman Takımı
Hendek Spor Sapanca Gençlik Spor
Çayırova Spor Darıca Gençlerbirliği A.Ş.
Evrensekiz Evren Spor Tekirdağ Spor
Yalova Spor Yeşilova Spor Kulübü
Kapaklı Spor Keşan Spor
Gölcükspor Karamürsel Spor
Gebzespor Ferizli Spor 2011
Karasuspor Bozüyük Vitra Spor

İKİNCİ HAFTA EVİNDE OYNUYOR

Ligin ikinci haftasında Yalova temsilcisi sahasında Tekirdağ temsilcisi Kapaklı Spor’u konuk edecek. Yeşil Yalova FK’da yeni sezon öncesi parola mutlak zafer hedef 3. lig olarak sahaya çıkıyor.

Sezonun heyecanlı geçeceği tahmin edilen bu karşılaşmalar, BAL’daki rekabetin ne kadar yoğun olacağını bir kez daha gözler önüne serdi. Kulüpler, bu yeni sezona büyük umutlar ve hedeflerle başlarken, futbolseverlerin heyecanla beklediği maçlar iple çekiliyor. Özellikle Yalova temsilcilerinin sahadaki performansı, yerel halk tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek.

BAL fikstürü çekimi sonrası kulüp başkanları, sezona dair beklentilerini ve hedeflerini paylaştılar. Takımlar arasında centilmence bir rekabet olmasını dileyen başkanlar, bu sezonun tüm amatör kulüpler için başarılarla dolu geçmesi temennisinde bulundular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.