Ülkemiz

YEŞİL YALOVA FK’DAN 7 GÜNDE 3 GALİBİYET!

YEŞİL YALOVA FK’DAN 7 GÜNDE 3 GALİBİYET!
Yayınlama: 13.10.2024
A+
A-

BÖLGESEL Amatör Ligi’nde Yeşil Yalova Spor, Kapaklı Spor’u evinde ağırladı. Hakan Öztürk’ün 70 ve 77. dakikalarda attığı gollerle temsilcimiz 2-1 galip geldi. Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, emeklerinin karşılığını alacaklarını belirterek,’‘ Yolun sonu şampiyonluk olacak.” dedi.

”YALOVA’NIN ADINI 3. LİGDE DUYURACAĞIZ”

İnanan ve çalışan bir güçlü yönetimle harika bir takım oluşturduklarını, Bölgesel Amatör Liginde şampiyonluğa tam anlamıyla inandıklarını ve teknik heyete sonuna kadar güvendiklerini söyleyen Yeşil Yalova FK Kulüp Başkanı Yalçın Oruç,” Taraftarlarımızın 90 dakika takımına desteğini skora yansıttık. 3 puanı kazanan teknik kadromuza ve futbolcularımıza teşekkür ederiz. Emeklerimizin karşılığını şampiyon olarak alacak ve Yalova’nın adını 3. ligde duyuracağız. Birileri üzülse de biz maalesef bu maçı da kazandık.” dedi.

”GALİBİYETİMİZİ, BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ”

Etkili bir oyunu sahaya yansıttıklarını belirten Yeşil Yalova FK Teknik Direktörü Özcan Sert ise galibiyeti doğum günü olan Kulüp Başkanı Yalçın Oruç’a hediye ettiklerini belirterek,”  7 gün 3 resmi müsabaka oynadık. Fiziksel ve psikolojik olarak oldukça yorulmamıza rağmen haftayı mutlu tamamladık. Futbolcularımızı tebrik ediyorum. Kapaklı Spor galibiyetimizi, doğum günü olan Kulüp Başkanımız Yalçın Oruç’a hediye ediyoruz. İnanıyoruz ve başaracağız, şampiyon olacağız.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.