Ülkemiz

YERELDE HALKA DOKUNAMAYAN CHP, GENEL SEÇİMİ KAZANACAK, ÖYLE Mİ?

Yayınlama: 06.10.2024
A+
A-

Yerel seçimlerden yıllar sonra galibiyetle çıkan CHP, yapılacak olan ilk seçimlerde iktidar olabilecek mi?

Ben bunu hiç sanmıyorum. Şimdi diyeceksiniz ki neden..?

Açıklayalım..

Yerel seçimlerin “zafer sarhoşluğunu” atlatamayan” CHP’li Belediye Başkanları var.

Göreve gelir gelmez belediyeyi “hemşehrileriyle donatan, bizim çocuklar” diyen Belediye Başkanları var..

Yola çıktıklarını, yolda bırakan. Deyim yerindeyse “burnu kalkan”, Meclis üyeleriyle kısa sürede ters düşen, hatta meclis üyelerine ” Belediyeye gelmeyin, uğramayın” diyen Belediye Başkanları var.

Seçimden önce alınan “imzalı istifa kağıdını” seçim kazanılmasından sonra işleme koyan ve meclis üyesinin istifasını verdiren Belediye Başkanı var..

Rüşvet olaylarına erkenden giren Belediye Başkanlarından tutun, 5 ay olmuş Belediye Başkan Yardımcısını belirleyemeyen CHP’li Belediye Başkanları var..

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, ” İlçe, İl ve Belediye Başkanlarının arkadaşları, akrabaları Belediyelerde görev almayacak” demesine rağmen, Genel Başkanlarını “sallamayan”, çoookta umrumda diyen Belediye Başkanları var!

Halka açık olması gereken kapılarda, “şifreli, güvenlik görevlilerinin dolu olduğu” belediye var..

İlçemizde “okullarımıza kırtasiye malzemesi dağıttık” diyip, mücavir alanlardan oy isteyeceğini unutup, görmezden gelen CHP’li Belediye Başkanları da var..

Belde Belediye Başkanı olmasına rağmen Başkan Yardımcısı kadrosu olmayan, fakat “birilerine yamanmak adına” Belediye Başkan Yardımcısı tabelasını çakan Belediye Başkanları var!

Ayıptır ya..

Seçim döneminde bazı spor kulübü Başkanlarına, ” Siz şimdi destek olun, seçimden sonra maddi ve manevi yanınızdayım” diyip, seçimi kazanan, sözlerini tutmayan, hızla arsa satışına başlayan “çapsız Belediye Başkanı” var..

Hiç bir yerde olmasa bile bu saydıklarım ve çok daha fazlası en azından Yalova’da var!

Haa birde her şeyden habersiz (miş) gibi, seçimden galip çıktık bize yeter diyen ve Belediye Başkanlarından, ilçe ve belde başkanlarından hesap sormayan CHP’li İl Başkanı Erdem Doğancı var..

CHP’li bazı Belediye Başkanlarına oy atıp, pişman olan insanlarda var..

Aa bu arada başta Yalova olmak üzere bazı ilçelerden de CHP Genel Merkezi ve CİMER’e bilgi veren dürüst vatandaşlar ve meclis üyeleri de var..

Yerelde “halka dokunamayan” CHP, genel seçimi kazanacak öyle mi?

Bekleyip göreceğiz..

Sağlıcakla kalın..

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.