YALOVA HALKI TEPKİLİ! “ATATÜRK’ÜN EMANETİNE SAHİP ÇIKIN!”

YALOVA HALKI TEPKİLİ! “ATATÜRK’ÜN EMANETİNE SAHİP ÇIKIN!”
Yayınlama: 25.06.2024
A+
A-

12

Yalova’nın önemli sembollerinden biri olan Yürüyen Köşk’ün belirli kısımlarının bakımsızlığı Yalova halkının tepkilerine neden oluyor.

Yalova’nın en önemli sembollerinden biri olan Yürüyen Köşk, Yalovalılar ve şehir dışından gelen vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor ve Yalova’nın marka değerine katkıda bulunuyor. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Yürüyen Köşk zaman zamanda olsa çeşitli tartışmaların odağı olarak gündeme geliyor.

Yaz ayının gelmesi Yürüyen Köşk’e olan talep daha da arttı ve vatandaşları Doğu Sahil Bandı yolunu kullanarak bir tarihe tanıklık ediyor. Köşk’ün bahçesindeki çimlerin uzamaya başlamasının ardından düzenleme çalışmalarının ne zaman başlayacağı merak konusuydu. Gelen talep ve isteklerin üzerine Belediye’ye bağlı Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri çim biçme makineleriyle çalışmalara başladı.

Köşk’ün bahçesinde düzenleme çalışmaları devam ederken tepki çeken görüntüler gelmeye de devam ediyor. Köşk’e ait iskelenin içler acısı durumunda olması ve binanın dış cephesindeki çatlaklar ve bakımsızlık, Yalova’nın en önemli yapılarından birine yakışmadığı yorumlarını da beraberinde getirdi.

Kaynak: Yalova Gazetesi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.