YALOVA BASIN BİRLİĞİNDE “EROĞAN” DÖNEMİ BAŞLADI

YALOVA BASIN BİRLİĞİNDE “EROĞAN” DÖNEMİ BAŞLADI
Yayınlama: 02.06.2024
A+
A-

Yalova Basın Birliği’nde gerçekleşen kongreye Beyaz listeden Erhan Erdoğan ve Kırmızı listeden Çağatay Köse başkan adayı olarak katıldı. 45 üyeden 44 üye kongreye katılarak oylarını kullandı.  Kongrenin Divan Başkanlığını Gazeteci-Yazar Faruk Kırtay yaparken divanda Yalova Kent Konseyi Başkanı ve Yalova Muhtarlar Birliği Başkanı Mustafa Kandemir ile Nagihan Atik yer aldı.

Yalova Basın Birliği (YBB) 2. Olağan Kongresi’nde gazetecilerin seçim heyecanı yaşandı. İhlas Haber Ajansı İl Sorumlusu Erhan Erdoğan, YBB Başkanlığına seçildi.

Kongrenin açılışı konuşmasını yapan YBB Başkanı Cem Mete Okur, iki adaya da başarılar diledi. Kongrede faaliyet raporu, gelir gider hesapları ve Denetleme Kurulu’nun ibrasının ardından yönetim ve denetim kurulu seçimlerine geçildi. Ardından üyeler tek tek oylarını kullandı. Seçim sonuçlarına göre, beyaz listenin adayı Erhan Erdoğan 28, kırmızı listenin adayı Çağatay Köse ise 15 oy aldı. Kongrede 1 oy ise boş çıkarken YBB’nin yeni başkanı Erhan Erdoğan oldu.

Seçim sonrası tebrikleri kabul eden Başkan Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Yalova’mız, birliğimiz ve kentimizde görev yapan tüm gazeteciler için sonucun hayırlı olmasını diliyorum. Yüksek katılım ile gerçekleşen seçimden birliğimizin daha da güçlü olarak çıktığına inanıyorum. Bundan sonraki süreçte tasarruf tedbirleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşamaya başlayan basın sektörünün bu süreçte sesi olacağız. Geride bir seçim bıraktık. Yönetimimize oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Birlikte yönetmek arzusuyla yola çıktık. Biz ne kadar bir olursak o kadar çok güçlü oluruz. Bundan sonra birleştirici bir güç olarak yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.