Ülkemiz

UYUŞTURUCU SATICILARI TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU SATICILARI TUTUKLANDI
Yayınlama: 26.09.2024
A+
A-

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; E.A. ve M.T.Ö. isimli şüpheli şahısların kendi sevk ve idarelerindeki 77… plaka sayılı araç ile çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Yalova’ya getirdiklerini tespit etti.

Zanlıların sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yapacaklarını tespit eden narkotim ekipleri gerçekleştirilen denetim ve kontrollerde, bahse konu aracın tespiti üzerine araç durdurulmuş, şüpheli şahıslar yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Yalova Emnyet Müdürlüğü ekiplerinden yapılan açıklamada  ” yapılan operasyonda araç ve şahıslar üzerinde gerçekleştirilen aramalarda; 800 Gram Skunk Maddesi ele geçirilmiştir. Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak Suçu kapsamında gözaltına alınan; E.A. ve M.T.Ö. isimli şüpheli şahıslar çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta Uyuşturucu Madde Suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik mücadele çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir.” denildi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.