TEŞEKKÜRLER ‘ADİL AMCA’

TEŞEKKÜRLER ‘ADİL AMCA’
Yayınlama: 19.07.2024
A+
A-

Çiftlikköy Belediyesi’nin yaz sezonunda çocuklar için açtığı ücretsiz yüzme kursu, büyük ilgi görüyor. Çiftlikköy Mer-Tur Yüzme Havuzu’nda devam eden kursa katılan 9-11 yaş arası çocuklar, uzman eğitmenler Engin Gürleyik ve Volkan Çokgüler eşliğinde haftanın iki günü yüzmeyi ve çeşitli yüzme tekniklerini öğreniyor.

Toplam 70 çocuğun katıldığı kursta, eğitmenler temel yüzme eğitiminin yanı sıra serbest stil, kurbağalama, sırtüstü ve kelebek gibi yüzme stillerini de öğretiyor. Ayrıca çocuklara, suda doğru nefes alma, suyun üzerinde yatay durma, kulaç atma ve sualtında ilerleme gibi önemli teknikler de bire bir gösteriliyor. Eğitmenler, çocukların suda panik yaşamamaları için gerekli önlemleri de anlatarak, kısa sürede yüzmeyi öğrenmelerine yardımcı oluyor. Kursa katılan çocuklar, hem tatilin keyfini çıkarıyor hem de yüzme öğreniyor.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, 9-11 yaş arası çocukların uzman eğitmenlerle yüzme öğrendiği kursun çocuklar için verimli bir tatil dönemi sağladığını belirtirken, hava sıcaklıklarının arttığı bu günlerde hem yüzme öğrenen hem de havuzda serinleme imkanı bulan çocuklar, sunulan imkanlar için Başkan Yele’ye teşekkürlerini iletti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.