Ülkemiz

TAVŞANLI’NIN KADERİ “MÜCAHİT KAÇAR” İLE DEĞİŞTİ

TAVŞANLI’NIN KADERİ “MÜCAHİT KAÇAR” İLE DEĞİŞTİ
Yayınlama: 29.09.2024
A+
A-

31 MART 2024 Yerel seçimlerinde ülke tarihine 9 meclis üyesini kazanarak damga vuran Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Yalova’nın en çalışkan Belediye Başkanı oldu.

Yerel seçimde verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkan Kaçar, Yalova genelinde de halkın gönüllerine girmeye devam ediyor.

Tavşanlı’da alışveriş merkezi projesinde sona gelinirken, elektrik hatlarının yer altına alınma projesinde de son rötuşlar gerçekleşiyor. Tavşanlı Belediyesi’ne de alış veriş merkezinin yanı sıra benzinlik istasyonu ve spor kompleksini de kazandıracak olan Başkan Kaçar’a belde halkı da tam destek veriyor.

“BİRÇOK İLÇEDE OLMAYANLAR, BİZİM BELDEMİZDE VAR”

Ankara ile sıkı temasları olduğunu bilinen Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar birbirinden önemli projelerinin yanı sıra şimdi de beldeye hastane kazandırabilmek adına önemli adımlar atıyor. Başkan Kaçar’ın, Ankara’yı deyim yerindeyse suyolu yaptığını söyleyen belde halkı,” Yalova’nın ilçelerinde olmayan alışveriş merkezi beldemiz de olacak. Gene Belediyemize ait benzin istasyonumuz olacak. Spor kompleksinin yeri belirlendi. Beldemizde elektrik hatları yer altına alınmaya devam ediyor. Birçok ilçede olmayan çalışmaların beldemizde yapılması ve olması bizleri son derece gururlandırıyor. Çalışkan bir Belediye Başkanına sahibiz. Tavşanlı’nın kaderi Mücahit Kaçar ile değişti.” ifadelerine yer verdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.