Ülkemiz

“TAVŞANLI, YALOVA’NIN GÖZBEBEĞİ OLACAKTIR”

“TAVŞANLI, YALOVA’NIN GÖZBEBEĞİ OLACAKTIR”
Yayınlama: 10.10.2024
A+
A-

YALOVA genelinde en başarılı Belediye Başkanı olan Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, seçim vaatlerini bir bir yerine getirirken, belde de yaptığı çalışmalarla ‘ilçe belediyelerini’ kıskandırır hale geldi.

İlçede elektrik hatlarının yer altının alınması ile birlikte alışveriş merkezi projesi, akaryakıt istasyonu ve son olarak hastane girişimleri sonrası Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, belde halkının sevgilisi haline geldi.

”BAŞKANIMIZDAN RAZIYIZ”

Yalova genelinde bazı ilçelerde olmayan yatırımların Tavşanlı’da olduğuna dikkat çeken belde halkı,” Belediye Başkanımız Mücahit Kaçar’dan Allah razı olsun. Biz kendisinden razıyız. Belediye Başkanımız çok profesyoneldir. Tavşanlı kısa sürede çok değişirken, yanı başımızda olan Altınova halkının beldemize ilgi göstermesi bizleri de son derece memnun etmektedir.” dediler.

”YALOVA’NIN GÖZBEBEĞİ TAVŞANLI OLACAK”

Altınova’da halı sahanın çok eski ve yıpranmış olduğunu belirten Altınova’lı gençler ise,” Altınova’da sosyal anlamda yapılabilecek hiç bir şey yok. İlçemizde ki halı sahanın son derece yıpranmasıyla bizlerde Tavşanlı’yı tercih ediyoruz. İlçe belediyesinde olmayan yatırımlar Tavşanlı’da var. Alışveriş merkezinin de bitmesiyle birlikte Tavşanlı, Yalova’nın gözbebeği olacaktır.” diye konuştular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.