Ülkemiz

SİYASETİ BULUŞTURAN DÜĞÜN TÖRENİ

SİYASETİ BULUŞTURAN DÜĞÜN TÖRENİ
Yayınlama: 22.06.2024
A+
A-
448870927 10161055318008955 8622023436927635573 n
Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Şükran Yılmaz Kızları Elvan Yılmaz İle Rahime ve Şenol Bilgihan’nın Oğulları Ahmet Bilgihan Koruköy Atatürk Kültür Merkez’inde yapılan muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdiler.
Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkan Avni Kurt, Çınarcık Eski Belediye Başkanı Numan Soyer ve Eşi Elif Soyer, Yalova Ak Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kırıcı, Yalova İl Genel Meclis Üyesi Murat Kaya, Altınova Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, Ak Parti Eski İlçe Baskanı Hüseyin Günay, Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.Ak Parti Yalova Milletvekli Meliha Akyol genç çitlere bir ömür boyu mutluluklar dilediler.
Düğünde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreni müzik ziyafeti eşliğinde devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Yılmaz ve Bilgihan ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendiler. Ak Parti İlçe Baskanı Mehmet Yılmaz düğüne katılan davetliler ile yakından ilgilendi. Genç Çiftler Elvan ve Ahmet Mutlu Günümüzde bizleri yanlız bırakmayan herkeze teşekkür ediyoruz dediler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.