“SEVDAMIZIN ARKASINDAYIZ!”

“SEVDAMIZIN ARKASINDAYIZ!”
Yayınlama: 25.06.2024
A+
A-

Yeşil Yalova Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Ligi hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu. Kulüp Başkanı Oruç, takımın bu sezon lige damga vuracağını belirterek,” Yeşil Yalova Spor gümbür gümbür geliyor. Bizim sevdamız formamızda ki armadır.” dedi.

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI”

Birbirinden önemli transferlerin görüşmelerine devam edildiğini, teknik heyetin talepleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Yeşil Yalova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,” Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligine yeni katılmış bir takım olarak ligi 3. bitirdik Geçtiğimiz sezon hedefimiz şampiyonluktu fakat olmadı. Biz bu sezon Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olmaya geliyoruz.” Teknik heyetimizin talepleri doğrultusunda ince eleyip sık dokuyarak transfer çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.” dedi.

“KUPA YALOVA’YA GELECEK”

Yeşil Yalova Spor’u üst liglerde görmek ve Yalova’nın adını duyurabilmek adına adımların atıldığının müjdesini veren Başkan Oruç,” Yeşil Yalova Spor Kulübü taraftarları ile birlikte çok özel bir takımdır. Bizlerde elimizi taşın altına daha önce koyduğumuz gibi, bugün ve yarında koyacağız. Bizim sevdamız Yalova’dır. Bizim sevdamız formamızda ki armadır. Sevdamızın peşinden sonuna kadar gidecek ve kupayı Yalova’mıza getireceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.