Ülkemiz

‘’SEÇİMİN KAYBEDİLMESİNDEN RAHATSIZ BİLE OLMAMIŞ..’’

‘’SEÇİMİN KAYBEDİLMESİNDEN RAHATSIZ BİLE OLMAMIŞ..’’
Yayınlama: 10.09.2024
A+
A-

Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’ün, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ile ilgili basına yaptığı açıklamalara istinaden bir cevapta Cumhuriyet Halk Partisi Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç’tan geldi. CHP Altınova İlçe Başkanı Kılıç, Ak Parti Altınova İlçe Başkanını başarısızlık sonucunda gereğini yapmaya davet etti.

‘BAŞARILI BİR SEÇİM SÜRECİ YÖNETTİK’

CHP Altınova İlçe teşkilatı olarak başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini ve bu başarının devam edeceğini belirten CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç,’’ 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkımızın büyük ilgisi ve tercihiyle Altınova ilçe, Subaşı ve Kaytazdere Belde Belediyelerimizi kazandık. Tüm seçim sürecinde başta örgütümüz ve Belediye Başkan Adaylarımız yorucu ve özverili bir çalışma yürüterek karşılığını aldık.’’ dedi.

‘SEÇİMLERDEN BÜYÜK BİR ZAFERLE ÇIKMIŞ GİBİ..’

Altınova, Subaşı ve Kaytazdere Belediye Başkanlarının göreve başladığından beri finansal baskı ve engellemelere rağmen çalıştıklarını belirten CHP Altınova İlçe Başkanı Kılıç,’’ Üç Belediye Başkanımız da finansal baskı ve engellemelere rağmen çalışmalarını, yaptıkları planlamalar çerçevesinde sürdürmektedirler. İlçemizdeki dört belediyenin, üçünü partimizin kazanması, Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’ü rahatsız bile etmemiş olacak ki seçimlerden büyük bir zaferle çıkmış gibi belediyelerimizi eleştirmeye başlamış ve vaad takibine başlamıştır. Kendilerine tavsiyem başta Subaşı olmak üzere Altınova ve Kaytazdere Belediyelerimizle ilgili dayanaksız açıklamalarda bulunacağı yerde, seçim mağlubiyetinin sebeplerini bulup gereğini yapmalıdır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçimlerden alnımızın akıyla çıktık. Dönemimizin sonunda tüm engellemelere rağmen de gene alnımızın akıyla çıkacağız.’’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.