Ülkemiz

SALMAN, BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ KÖŞE YAZILARIYLA GÜNDEM YARATACAK

SALMAN, BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ KÖŞE YAZILARIYLA GÜNDEM YARATACAK
Yayınlama: 21.06.2024
A+
A-

Karamürsel’in tanınan isimlerinden, Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ana Bilim Dalını başarı ile tamamlamış 20 yıllık köşe yazarı Erhan Salman, okuyucuları için yalovacizgi.com’da yayınları yer alacak.

ERHAN SALMAN KİMDİR?

Erhan Salman, 1979 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. Emekli asker ile ev hanımı bir ailenin ikinci evladıdır. Ailesinin emeklilik sonrasını Kocaeli ilinin Karamürsel ilçesinde sürdürme kararından sonra, ilk, orta ve lise tahsilini burada, Karamürsel’de tamamlamıştır. Daha sonra üniversite tahsilini Bursa’da, Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Ana Bilim Dalında başarıyla tamamlayarak, mezun olmuştur.

Erhan Salman, mezun olduktan sonra çeşitli nedenlerle eğitim aldığı alanda değil, yazı alanında “siyaset ağırlıklı” köşe yazıları yazarak yaşamını hâlen Karamürsel’de sürdürmektedir.

Gazeteci- Köşe yazarı Erhan Salman, 15 yıla yakındır ulusal ve yerel düzeydeki haber mecralarında ve blog platformlarında daha çok iç siyaset konu ve gelişmelerine yönelik “analiz”, “irdeleme” ve “değerlendirme” bakış açılarıyla yazılar neşretmiş ve neşretmeye de devam etmektedir.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.