ORUÇ’TAN NET MESAJ..’’NEREDE KALMIŞTIK’’

ORUÇ’TAN NET MESAJ..’’NEREDE KALMIŞTIK’’
Yayınlama: 28.05.2024
A+
A-

GEÇTİĞİMİZ günlerde Yalova Yeşilova Spor Kulüp Başkanlığından istifa edeceğini açıklayan Başkan Yalçın Oruç, yapılan istişareler sonrası görevine devam edeceğini açıkladı. Başkan Oruç, Yalova kamuoyunda isim vermeden bazı kişileri sert bir şekilde eleştirdi.

‘‘BİZİ YOK SAYANLARI, BİZDE YOK SAYACAĞIZ’’

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’’ Belirli istişareler gerçekleştirdik. Bunun sonucunda göreve devam etme kararı aldım. Bizi ve Yalova Yeşilova Spor Kulübünü yok sayanları artık net olarak söyleyeceğim, bizde yok sayacağız. Biz bu şehri kimlerin menfaatsiz seveceğini göreceğiz. Artık sürekli sahalarda olacağım.’’ dedi.

‘’DÜN GÜREL’LE RESİM ÇEKTİRMEYE KORKANLAR, BUGÜN EN BÜYÜK GÜREL’Cİ OLDU’’

Seçim dönemi ile ilgili de bazı isimlere eleştiride bulunan Başkan Oruç,’’ 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Mehmet Gürel ile fotoğraf çektirmeye çekinen isimler, bugün geldiğimiz nokta itibariyle en büyük Mehmet Gürel’cilik oynamaktadır. Yalova kamuoyu bu isimleri çok iyi bilmektedir. Biz davamızdan dönmedik. Biz yaptıklarımızın her zaman arkasında olduğumuz gibi, gene arkasındayız. Meydanı kimseler boş zannetmesin. Biz kulübümüzün başındayız. Daha emin adımlarla Yalova Yeşilova Sporu’u, 3. Lige taşıyacağız. Süper Lig’de yer alana kadar mücadelemiz devam edecektir.’’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.