NEGMAR TAVŞANLI BELESİYE SPOR, SERKAN ÖZDEMİR İLE YOLA DEVAM EDİYOR

NEGMAR TAVŞANLI BELESİYE SPOR, SERKAN ÖZDEMİR İLE YOLA DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 18.07.2024
A+
A-

Son üç sezonda Yalova Süper Amatör Kümede harikalar yaratan Negmar Tavşanlı Belediyespor A Takımını çalıştıran ve tüm sportif faaliyetlerin koordinatörlüğünü üstlenen ilimizin tecrübeli ve başarılı çalıştırıcısı Serkan Özdemir’le yola devam ediyor.

Lacivert Beyazlı Kulübün Başkanı İsmail Oran, Serkan Özdemir yönetiminde Süper amatör Kümede son 3 sezonda 1 namağlup şampiyonluk yaşadıklarını, bunun yanı sıra bir ikincilik ve bir de üçüncülük aldıklarını ifade ederek 66 resmi müsabakada 58 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet gibi önemli bir istatistik yakaladıklarını ifade etti.
“Hocamızla yola devam edeceğiz”
2024-2025 sezonu öncesinde Serkan Özdemir’le yola devam edeceklerini belirten Başkan Oran,” A takımımızı çalıştıran bunun yanı sıra tüm sportif faaliyetlerimizin genel koordinatörlüğünü yapan Serkan Özdemir hocamızla yola devam edeceğimizi Yalova’daki spor kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Geri de kalan 3 sezonda Serkan hocamızla birlikte 1 namağlup şampiyonluk yaşadık. Bununla birlikte bir ikincilik ve bir de üçüncülük kazandık. 66 karşılaşmada 58 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet gibi üst düzey bir istatistik yakaladık. Bu başarılara sahip hocamızla tabi ki yola devam edeceğiz. Yeni sezonda da Serkan hocamız takımımızın başında olacak” dedi.

“Bana güvenenlere teşekkür ediyorum”
Yeni sezonda da Lacivert Beyazlı ekibin başında olacağı için mutluluğunu ifade eden Serkan Özdemir, “ Negmar Tavşanlı Belediyespor ile yola devam ediyoruz. Bana güvenen desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kulüp başkanımız İsmail Oran ve Tavşanlı Belediye Başkanımız Mücahit Kaçar’a teşekkür ediyorum. Bu sezon geçtiğimiz sezonlardan çok daha zor bir sezon bizleri bekliyor olacak maddi açıdan. Her kulüpte olduğu gibi bizde de sıkıntılar var. İlerleyen günlerde daha da olacak gibi görünüyor. Yeni sezonda kendi takımımızdan tutabildiğimiz 7-8 oyuncuyla yola devam etmek istiyoruz. Bunun yanı sıra altyapımızdan yetişen 5-6 oyuncuyla birlikte Yalova’dan yetişmiş 5-6 genç oyuncuyu kadromuza takviye etmek istiyoruz. Ayrıca maliyeti yüksek olmayan iyi altyapı almış yetenekli isimlere de kadromuzda yer vermeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sezonda inşallah hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi olacak. Bunun için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Çok çalışacağız, sahada göze hoş gelen iyi futbol oynamaya çalışacağız. Bu kapsamda hedefimize ulaşmak şampiyonluk kupasını bir kez daha Tavşanlı’ya getirip Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek istiyoruz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.