Ülkemiz

KURUMLAR, KARAMÜRSEL BELEDİYESİNİN KARARINI TAKMIYOR MU? HABER:EMRE CAN KAZMALI

KURUMLAR, KARAMÜRSEL BELEDİYESİNİN KARARINI TAKMIYOR MU? HABER:EMRE CAN KAZMALI
Yayınlama: 04.10.2024
A+
A-

Karamürsel’de 30.01.2024 tarihinde karar verilen ağır hasarlı bina hala yıkılmaması ilçede endişe yaratıyor.

Binada elektrik, doğalgaz ve suların kesilmediği tespit edilirken, kurumların Karamürsel Belediyesi’nin talimatlarını uygulamaması ve deprem bölgesi olmasını hiçe sayması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Kentsel dönüşümü önemseyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın tüm gerekli adımları atmasına rağmen, ilgili binada Karamürsel Belediyesinin elektrik, su ve doğalgaz kesilmesini talep etmesini önemsemeyen kurumlara gün geçtikçe tepkiler artıyor.

İlgili binada ACK Elektromekanik A.Ş’de hissedar olurken, kurumların Karamürsel Belediyesi’ni kaale almaması dikkatlerden kaçmadı.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ
Söz konusu bina ile ilgili ise bazı vatandaşlar, ” Karamürsel’de İSU, Yalova Doğalgaz ve SEPAŞ kurumları ne iş yapar. Bir binanın aboneliklerini sonlandırmak bu kadar mı zordur.? 1-2 fatura ödemesek hemen aboneliklerimizi kapatırlar. Karamürsel Belediyesinin talimatlarını uygulamamanın nedeni siyasi midir? Karamürsel Belediyesi bu kurumlara bir baskı yapacak mı? Yoksa olası depremde bizler hayatlarımızı mı kaybedelim. ? Yetkilileri, ivedilikle göreve davet ediyoruz.” diye konuştular.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.