KOCAELİ YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİNDE ‘ALTINOVA’YA İKİ KUPA BİRDEN

KOCAELİ YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİNDE ‘ALTINOVA’YA İKİ KUPA BİRDEN
Yayınlama: 24.06.2024
A+
A-

Kocaeli’de düzenlenen 16. Sekapark Altınkemer Yağlı Güreş turnuvasında Altınova Belediye Spor Kulübü güreşçileri, iki kupa kazandı.

Kendi kategorilerinde kupa ve madalya almaya hak kazanan Bilal Kadiri ve Kaan Petek Altınova’nın gururu olmaya devam ediyor. Altınova Belediye Spor Kulübü Yağlı Güreş Antrenörünü Kaan Kaya, ilçede daha fazla güreşçilerin yetiştirileceğini söyleyerek,’’ Altınova tarihi güreşçilerle dolu olduğu gibi, ilçemizde gelecek nesillerimiz için pehlivanlarımız yetişmeye devam ediyor. Kocaeli’de düzenlenen 16. Sekapark Altınkemer Yağlı Pehlivan güreşlerinde kupa ve madalyalarımızı kazandık. Bizlere her zaman maddi ve manevi destek olan Altınova Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca’ya ve Altınova Belediye Spor Kulübü Başkanımız Sedak Ok’a destekleri için teşekkür ederim.’’ dedi.

‘‘ALTINOVA, SPORUN HER BRANŞINDA BAŞARI SAĞLIYOR’’

Altınova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olacaklarını belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Altınova’mız sporun her branşında çok önemli ve başarılı sporcular yetiştirmeye devam edecek. Altınova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Kocaeli 16. Sekapark Altınkemer Yağlı güreşlerinde kupa almaya hak kazanan Bilal Kadiri ve Kaan Petek’i, Yağlı Pehlivan Antrenörlerimizi tebrik ediyorum.’’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.