İL BAŞKANI GÜÇLÜ’DEN ‘GAZETE AKKENT’E ÖZEL AÇIKLAMALAR

İL BAŞKANI GÜÇLÜ’DEN ‘GAZETE AKKENT’E ÖZEL AÇIKLAMALAR
Yayınlama: 29.01.2024
A+
A-

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Gazete Akkent Genel Yayın Yönetmeni Emre Can Kazmalı’ya seçime özel açıklamalarda bulundu. Başkan Güçlü Yalova, ilçe ve beldelerinde Ak partinin tam gücünü göstereceklerini belirterek,’ Tüm teşkilatlarımızla sahadayız.’ dedi. Güçlü, Belde Belediye Başkan Adaylarını açıklayacakları günü de belirtti.

‘AK PARTİDE KÜSKÜNLÜK OLMAZ’

Ak Parti’nin her zaman olduğu gibi birbirinden önemli ve değerli isimlerin aday adaylık sürecinde başvurusu olduğunu belirten Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Partimiz her zaman olduğu gibi gene aday adaylık süreci belli bölgelerde fazla yaşandı. Bu bir zenginliktir. Bizlerde Ak parti ailesi olarak küskünlük, dargınlık asla olmaz. Bizler teşkilatçı insanlarız. Biriz ve beraberiz.’ dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZI AĞIRLAMAKTAN ONUR VE GURUR DUYDUK’

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Yalova’da ağırlamaktan onur ve gurur duyduklarını belirten İl Başkanı Güçlü,’ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilimizde ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Cumhurbaşkanımızın, ilçe Belediye Başkan Adaylarımızın elini havaya kaldırması bizler için onurdur. Cumhurbaşkanımızın ilçe Belediye Başkan Adaylarımızı açıklamasıyla birlikte bizlerde tam olarak seçim startımızı verdik. Cumhurbaşkanımıza söz verdik, sözümüzü tutacak seçimin kazanan tarafı olacağız.’ dedi.

‘SOKAKLARDA OLACAĞIZ’

Ak Parti Yalova İl Teşkilatının sadece Yalova merkezde değil Kaytazdere’den Armutlu’ya kadar sahada olacaklarını belirten İl Başkanı Güçlü,’ Belde ve ilçe teşkilatlarımız sürekli sahalarda ve halkın nabzını tutacak şekilde çalışmalara başladı. İl teşkilatımızdan da arkadaşlarımız Kaytazdere’den Armutlu’ya kadar ziyaretler gerçekleştirecek. Ak Partinin 31 Mart 2024 seçimlerinden Yalova genelinde zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Ak parti teşkilatları her dönem olduğu gibi bu dönemde sokaklarda olmaya devam edecek.’ dedi.

‘YALOVA, BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANINA SAHİP’

YALOVA Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un başarılı bir Belediye Başkanı olduğunu, Yalova halkının da kısa sürede sevgisini kazandığını ifade eden Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk göreve geldiği günden itibaren kısa sürede Yalova halkının sevgisini ve saygısını kazanmış bir isimdir. Partimizin de bu dönem Belediye Başkan adayıdır. Bizler Mustafa Tutuk’un projelerine, hizmetlerine Yalova halkının da takdiri ile devam edeceğine inanıyoruz. Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’un dediği gibi Yalova’mız genciyle, yaşlısıyla, esnafıyla güzeldir.’ dedi.

‘DR.HACI VE ÖZYİĞİT, BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAKTIR’

Altınova ve Çiftlikköy’de seçim startının verildiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla yeni isimlerle yola çıkıldığını söyleyen İl Başkanı Güçlü,’ Cumhurbaşkanımız Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı olarak eski Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Recep Hacı’yı, Altınova Belediye Başkan Adayı olarak ise eski Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit’i aday gösterdi. Bizler hem Altınova’yı hem de Çiftlikköy’ü çok sıkı çalışarak kazanacağımıza inanıyoruz. Her iki ilçemizde de Ak Belediyecilik hizmetinin ve anlayışının devam edeceğine inanıyoruz. Her iki Belediye Başkanımız devir alacağı bayrağı daha ileriye taşıyacaktır.’ dedi.

BELDE BELEDİYE BAŞKANLARI CUMA VEYA CUMARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

Belde Belediye Başkan Aday Adaylıklarına da yoğun talep olmasından mutlu olduklarını, Cuma veya Cumartesi günü Ak Parti Belde Belediye Başkan Adaylarının açıklanacağının müjdesini paylaşan Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,’ İlçelerimizde olduğu gibi belde belediye başkanlıklarına da yoğun talep oldu. Bu durumdan son derece memnunuz. İnce eleyip, sık dokuyoruz. Nokta atışı yapacak kazanacak adaylarımız üzerinde çalışıyoruz, istişareler gerçekleştiriyoruz. Belde Belediye Başkan Adaylarımızı Cuma veya Cumartesi günü açıklayacağız.’ ifadelerine yer verdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.