Ülkemiz

EKA GROUP’A YALOVA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN PLAKET

EKA GROUP’A YALOVA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN PLAKET
Yayınlama: 18.10.2024
A+
A-
b441d646 6f9a 4062 aa0f 9935618bd33c 1
Yalova Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneği, Şehit ve Gaziler için Seyr-i Çamlık Düğün Salonunda Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Düzenlenen programa Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Arif Laçin, Yalova Protokolü, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, hayır severler ve çok sayıda katılım sağlandı.
İstanbul ve Kocaeli’nin ardından Yalova’ya da yatırım yapan EKA Group’ta düzenlenen programda yer aldı.
‘SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE YER ALACAĞIZ’
EKA Group olarak Çiftlikköy, Termal ve Yalova’da projelerinin yer aldığını belirten EKA Group Yalova Satış Müdürü Rukiye Karakuş,’’ EKA Group olarak İstanbul ve Kocaeli’nin ardında Yalova’ya da firmamız yatırım sağladı. Bizler Yalova’nın gelişimine ve sosyal sorumluluk projelerine firmamız olarak her zaman destek vereceğiz.’’ dedi.
‘GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİMİZİN HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIZ’
Yalova Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneğinin özel gecesinde plaket almaktan son derece mutlu olduklarını belirten Karakuş,’’ İş yoğunluğu dolayısıyla EKA Group Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Kaya programa katılım sağlayamadı. Kendisi herkese çok selamlarını iletti. EKA Group olarak ülkemizin değeri olan Gazilerimizin, gazi ailelerimizin ve şehit ailelerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.
Öte yandan EKA Group Yalova Satış Müdürü Rukiye Karakuş, EKA Group projelerinde şehit ailelerine özel yüzde 20 peşinat ve 40 ay vade olduğunu belirtti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.