Ülkemiz

“DİRİLİŞ MUSTAFA”

Yayınlama: 07.09.2024
A+
A-

AK Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı ve Çiftlikköy’den onurlu bir “istifa” gelirken, Altınova ve Çınarcık’tan “hala” ses çıkmadı.

Ee koltuk tatlı tabi!

Yakın çevrelerine “ben göreve devam edeceğim. Vekilim beni istiyor.” gibi söylemlerde bulunan ilçe başkanları, hatta hatta belde başkanları, “tatlı koltuklarından” kalkmamaya devam ederlerse, gerek vekil gerekse İl Başkanı da bu duruma müdahalede bulunmazsa adım gibi eminim ki “partide istifalar” artacaktır..

Özellikle de Altınova’da..

Bu durum Dilan – Engin Polat çiftinin tahliye kararı sonrası Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar’ın karara tepki göstererek “Toplum vicdanını rahatsız etmiştir.” demesi gibidir..

Altınova’da ve Çınarcık’ta mevcut ilçe başkanları ile devam edilmesi halinde bu durum “Parti’nin dinamiklerini ve gönül verenlerini rahatsız edecektir..”

Bitti mi?

Elbette bitmedi.

Ak Parti’de kongre takvimleri belli olurken, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Yalova Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Tutuk’un adı artık hem sokaklarda hem de Ankara’da “Ak Parti Yalova İl Başkanı” şeklinde geçmeye başladı bile…

Tutuk, Belediye Başkanlık döneminde özellikle gençler başta olmak üzere her kesimin sevgisini ve desteğini kazanmış bir isimdir.

Ak Parti’nin yeni Yalova İl Başkanı olması da kaçınılmazdır. Mevcut İl Başkanı Umut Güçlü ile de devam edilirse en büyük destekçisi kuşkusuz gene Tutuk olacaktır.

Fakat Yalova’da Ak Parti’nin dirilişinin “Mustafa Tutuk’la” olacağına inanıyorum.

Bakalım Güçlü’nün göreve devam etmesi “partinin dinamiklerini ve gönül verenlerini rahatsız edecek mi?”

Bekleyip görelim.

Sağlıcakla kalın.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.