DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜN İLE EVLENDİRLER

DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜN İLE EVLENDİRLER
Yayınlama: 22.07.2024
A+
A-

Yalova’nın sayılı iş insanlarından Cemil-Güneş çiftinin yakışıklı oğulları Muhammet Yalçın, Ağrı ilinde ikamet eden iş insanları Aysun-Mehmet Çil ailesinin biricik kızları Nursima Çil ile dillere destan bir düğün ile dünya evine girdi.

19 Temmuz 2024 Cuma akşamı Sporium Tesislerinde yapılan nikah merasimine yüzlerce davetli katıldı.

Yalova dışından da oldukça yüksek bir katılımın olduğu düğüne, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tutuğ, Yalova Anadolu İş İnsanları Dernek Başkanı Aslan Kral,  Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Etik Kurulu Üyesi Ayhan Polat ile birçok; siyasetçi, bürokrat, STK başkan ve yöneticisi ile iş insanı katılım gösterdi.

Alkışlar arasında davetlilerin karşısına çıkan çifti, nikah memurunun sorularına eksiksiz cevaplar verdikten sonra, nikah şahitleri ile kalabalık davetli topluluğu önünde birbirlerine ‘EVET’ dediler.

Saateler süren takı törenin ardından, damat tarafının akraba ve arkadaşları bu anmalı geceyi taçlandıracak şekilde, halaylar çekerek, türküler okuyarak gecenin geç saatlerine kadar cemiyeti şenlendirdiler.

Unutulmaz bir gece yaşayan Nursima-Muhammet çifti ile her iki ailenin yakınlarının mutluluğu gece boyunca gözlerden kaçmadı. Nursima-Muhammet çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.