Ülkemiz

DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLADI SIRADA KONGRE VAR!

DELEGE SEÇİMLERİ BAŞLADI SIRADA KONGRE VAR!
Yayınlama: 23.09.2024
A+
A-

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı’nda 8. Olağan Delege seçimleri başladı.

AK Parti Kocaeli’de delege seçimleri bugün saat 17.00’de tamamlandı. 12 ilçede yoğun katılım ile gerçekleştirilen seçimlerde belirlenen 4 bin 800 kişilik delege listesi Perşembe günü il başkanlığı tarafından kamuoyu ile paylaşılacak.

AK Parti’de bugün 12 ilçede saat 09.00’da başlayan ve saat 17.00’de sona eren ilçe delege seçimlerinde partililer sandık kurulan noktalara giderek oylarını kullandı. 12 ilçede toplam 4 bin 800 delege için 301 bini aşkın üyenin oy kullanma hakkı vardı. Oy kullanma işlemleri tamamlandıktan sonra delege listeleri kamuoyu ila Perşembe günü paylaşılacağı açıklandı. Üç günlük itiraz sürecinin ardından kesinleşen listeler Perşembe günü seçim kuruluna teslim edilecek. Listelerin kesinleşmemesinin ardından listeler ve seçimler oy kullananların sayısı kamuoyu ile paylaşılacak.

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı, yaptığı açıklamada, “Teşkilatımıza gönül veren tüm üyelerimizi bu anlamlı günde parti binamıza bekliyoruz. Partimizin geleceğini şekillendirecek olan delegelerimizi seçerken her bir üyemizin katkısı büyük önem taşıyor. AK Parti Karamürsel, birlik ve beraberlik içinde hareket eden güçlü bir teşkilattır. Bugün de bunun en güzel örneğini yaşıyoruz” dedi. Başkan, ayrıca seçim sürecinin şeffaf ve adil bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.