Ülkemiz

DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI!

DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI!
Yayınlama: 26.06.2024
A+
A-

Artan ekonomi şartları ile birlikte Karamürsel ve Yalova’da vatandaşlar fiyatların çok yüksek olduğunu belirterek,” Ekonomik olarak dayanacak gücümüz kalmadı.” dediler.

Marketlerdeki pahalılık ile birlikte Pazar yerlerinde ki pahalılıklara da vatandaşlar tepki gösterdi. Sebze ve meyvelerin bol olduğu yaz aylarında, pazarlardaki fiyatların yüksek olması vatandaşları çileden çıkarttı.

Pazarcı esnaflarına da hak verdiklerini belirten vatandaşlar,” Artık yeter. Her gün akaryakıta zam geliyor. Akaryakıt fiyatlarına zam gelmesi ile birlikte market ve Pazarcı esnafları da mecburen ürünlerine zam yapıyor. Gübreye gelen zamların acısı mecbur biz vatandaşlardan çıkıyor. Pazarcı esnaflarımızda haklı tabi ki.  Ülkemizde ki ekonominin ağır şartları altında eziliyoruz. Patates ve domatesin kilosu 25 TL’den başlıyor. Soğan’ın kilosu 20 TL’den başlıyor. Balıkların yanına yaklaşılmıyor. Daha ucuz bulma umuduyla tezgah tezgah gezmekten yorulduk. Sebze ve meyve fiyatlarından daraldık. Güne acaba neye zam gelecek diye uyanır olduk.” ifadelerine yer verdiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.