ÇİFTLİKKÖY’DE ELELE ÇOCUK ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR

ÇİFTLİKKÖY’DE ELELE ÇOCUK ŞENLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Yayınlama: 22.07.2024
A+
A-

 

Çiftlikköy Belediyesi’nin her hafta bir mahallede düzenlediği El Ele Çocuk Şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. İlki Çiftlik Mahallesi’nde düzenlenen şenliklerin ikincisi ise Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki çocuklar için yapıldı. Çeşitli oyunlar, animasyonlar ve tiyatro gösterisi ile çocuklar etkinlik dolu bir gün yaşamanın keyfine varırken, aileleri de çocuklarla birlikte eğlendi.

M. Akif Ersoy Mahallesi’nde yürüyüş yolu girişindeki alanda yapılan etkinlikle şişme oyun parkuruyla başladı. Şişme oyun parkuru ve kaydıraklarda eğlenen çocuklar ardından yüz boyama etkinliğine katılarak yüzlerini boyattı. Sonrasında yapılan ip çekme ve çuval yarışmaları ise çekişmeli ve renkli anlara sahne oldu. Zaman zaman ailelerin de katıldığı etkinliklerde eğlence doruğa çıkarken, sonrasında patlamış mısırlarını alarak sahne önündeki yerlerini alan çocuklar, Ekrem Bozgül ve ekibinin devler ülkesindeki palyaçoları anlattığı interaktif tiyatro gösterisi ile sona erdi.

El Ele Çocuk Şenliklerinin her hafta farklı bir mahallede yapıldığını dile getiren Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, “Çocuklarımız için eğlence her hafta farklı bir mahallede devam ediyor. Etkinliklerimizden her mahallemizdeki çocuklarımızın faydalanabilmesi için böyle bir konsept yaptık. Tüm çocuklarımızı her Cumartesi saat 18.00 ile 22.00 arasında yapılan şenliğimize davet ediyoruz. Etkinlikte oyunlar, animasyonlar, tiyatro ve daha fazlası çocuklarımızı bekliyor olacak” diye konuştu.
Elele Çocuk Şenlikleri’nin 3’üncüsü 27 Temmuz Cumartesi günü Sultaniye Mahallesi’de yapılacak. 3 Ağustos’ta Mokamp’ta, 10 Ağustos’ta 500 Evler Mahallesi Meydanı’nda yapılacak eğlencelerle, El Ele Çocuk Şenlikleri sona erecek.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.