CHP AİLESİ “KAYTAZDERE’DE” BİR ARAYA GELDİ

CHP AİLESİ “KAYTAZDERE’DE” BİR ARAYA GELDİ
Yayınlama: 07.07.2024
A+
A-

CUMHURİYET Halk Partisi Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP İlçe Başkanları ve CHP’li Belediye Başkanları, aileleri ile birlikte Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil’in düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Programa CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ve CHP İlçe Başkanları Saralkent sahilinde düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Kahvaltı programında CHP Yalova İl Başkanı, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanlarını ile ailelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil,” Bugün CHP İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız ile Saralkent sahilimizde kahvaltı programında bir araya geldik. Gerek Kaytazdere gerekse diğer belde ve ilçeler için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bu tip organizasyonların Yalova’mıza ve bölgelerimize fayda sağlayacağını düşünüyorum. Katılım sağlayan her isme teşekkür ederim.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.