Ülkemiz

BAYAR’IN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINA SERT TEPKİ!!

BAYAR’IN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINA SERT TEPKİ!!
Yayınlama: 06.10.2024
A+
A-

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar’ın Yalova Spor – Yeşil Yalova Spor maçı sonrası sosyal medyadan paylaşımına Yeşil Yalova FK taraftarları ve Kulüp Başkanı Yalçın Oruç tepki gösterdi.

“O KOLTUĞA BİZLERİN SAYESİNDE GELDİKLERİNİ UNUTTULAR”

O koltuğa Yalova’lı vatandaşların oylarıyla geldiğini belirten Yeşil Yalova Spor Kulübü taraftarları, ” Biz her zaman Yalova Spor’un kardeş takım olduğunu, kentin milli takımı olduğunu belirttik. Bunu Kulüp Başkanımız Yalçın Oruç’un her mecrada açıkladı. Fakat Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama talihsizcedir. O koltuğa bizlerin oylarıyla oturduklarını hatırlatmak isteriz. ” dediler.

“YEŞİL YALOVA FK, BU ŞEHRİN TAKIMIDIR, TEMSİLCİSİDİR”

Konu ile ilgili de Gazetemize açıklamada bulunan Yeşil Yalova FK Başkanı Yalçın Oruç, ” Biz daha öncede açıklamada bulunduk. İç saha maçlarımızda Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ömür Bayar’ı görmek istemiyoruz. Bu açıklamalar sonrasında bir sonraki yerel seçimde hangi yüzle kapımıza gelip, oy isteyecekler. Seçim döneminde tesislerimizden çıkmayanlar CHP’nin Belediye Başkan adayları, milletvekili, il başkanları değil miydi? Yalova Spor ve kulüp Başkanı Ali Yavru ile hiç bir problemimiz yoktur. Kendilerine başarılar dileriz. Başkan Yardımcısı Ömür Bayar’ın gönlü Yalova Spor’dan yana olabilir. Bizlerde bu ligde ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Yalova’yı ve halkımızı temsil ediyoruz. Yeşil Yalova FK, Yunanistan’ın takımı değildir. Bizlerde bu şehrin takımıyız.” ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.