Ülkemiz

BAŞKAN ORUÇ:’’KULÜBÜMÜZÜN TARAFTARLARI ÇOK ÖZELDİR’’

BAŞKAN ORUÇ:’’KULÜBÜMÜZÜN TARAFTARLARI ÇOK ÖZELDİR’’
Yayınlama: 16.10.2024
A+
A-

BÖLGESEL Amatör Ligi’ne fırtına gibi başlayan ve Ziraat Türkiye Kupasında da 3. Tur eleme maçına yükselen Yeşil Yalova FK’da keyifler yerinde. Kulüp Başkanı Yalçın Oruç güçlü bir yönetime sahip olduklarını belirterek,’’ Gerek taraftarlarımız gerekse yönetimimiz olarak Bölgesel Amatör Liginde şampiyonluğa tam olarak inanıyoruz, inanmış insanlarla yola çıktık.’’ dedi.

‘HEDEF ŞAMPİYONLUK’

Bu hafta deplasmanda Gölcük Spor’dan üç puan alacaklarına inandıklarını belirten Yeşil Yalova FK Kulüp Başkanı Oruç,’’ Teknik heyetimiz hazır. Futbolcularımız hazır. Yönetimimiz hazır ve en önemlisi taraftarımız maça hazır. Bizim tek hedefimiz Yeşil Yalova FK olarak şampiyon olmaktır. Yönetimimizin, teknik heyetimizin ve futbolcularımızın emeklerinin karşılığını alacağımıza inanıyoruz.’’ dedi.

‘YALOVA’MIZIN ADINI GURULA TAŞIYACAĞIZ’

Ziraat Türkiye Kupası’nda gidilebilecek her noktaya kadar gidileceğini söyleyen Oruç,’’ Ziraat Türkiye Kupasında 3. Tura kadar yükseldik. Bu alanda da gidilebilecek her noktaya kadar gideceğiz. Yalova’mızın adını gururla taşımaya devam ediyoruz.’’ dedi.

‘YOL ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM’

Yeşil Yalova FK taraftarının çok özel bir taraftar olduğunu her platformda vurguladığını belirten Oruç,’ Kulübümüzün taraftarları yağmur çamur demeden takımının yanında olmaya devam ediyor. Gerek evimizde ki maçlarda gerekse deplasman maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli yol arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. İnanmış insanlarla yola çıkmanın haklı gururunu yaşıyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.