BAŞKAN ORUÇ, YENİ SEZONA İDDİALI GİRİYOR!

BAŞKAN ORUÇ, YENİ SEZONA İDDİALI GİRİYOR!
Yayınlama: 04.06.2024
A+
A-

Yalova Yeşilova Spor Kulübü, ismini Yeşil Yalova Spor FK olarak değiştirdi. Değişiklik sonrası Kulüp Başkanı Yalçın Oruç açıklamalarda bulundu.

“İLİMİZİ TEMSİL ETMENİN GURURUNU YAŞADIK”

27 yılı aşkın süredir kulübün mazisi olduğunu ifade eden Yeşil Yalova Spor FK Kulüp Başkanı Yalçın Oruç,’’ Son üç sezondur Yalova spor camiasında varlığımızı iyice hissettirdik. Bölgesel Amatir Liginde ilimizi temsil etmedin gururunu yaşadık, yaşıyoruz.” dedi.

“KÖKLÜ DEĞİŞİKLİĞE GİTTİK.. YEŞİL YALOVA SPOR FK, KARŞINIZDA”

Kulüpte köklü bir değişikliğe gidildiğini ifade eden Başkan Oruç,” Kulübümüzde köklü bir değişikliğe gitme kararı aldık. İlimizi hak ettiği yerlere gelmesi noktasında gerekli sorumluluk bilincini üstleniyoruz. Bu anlamda ilk olarak kulübümüzde isim değişikliğine gittik.” dedi.

“YENİ YÖNETİM, GÜÇLÜ KADRO”

Kulübün ivmesini arttırmaya devam edeceklerini de belirten Yeşil Yalova Spor FK Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, ”Yeni yönetimimiz, teknik kadromuz ve transferlerle birlikte Yalova’mızı en işi şekilde temsil edecek ve Bölgesel Amatör Ligi yeni sezonunda lige damga vuracağız. Biz çok çalıştık, çalışacağız. Taraftarlarımızın da destekleriyle şampiyon kadroyu kuracak ve aslanlar gibi mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.