AZİZ YILDIRIM’DAN YALOVA ZİYARETİ

AZİZ YILDIRIM’DAN YALOVA ZİYARETİ
Yayınlama: 18.05.2024
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklamasıyla gündemin en çok konuşulan isimlerinden olan Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım yoğun mesaisinin arasında Yalova eski belediye başkanı Vefa Salman’ı evinde ziyaret etti. İkili bu anlara ait kareleri sosyal medyadan paylaştı.

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde yeniden göreve aday olduğunu açıkladı. Başkanlığa üç yıl için gelmek istediğini belirten Yıldırım, seçilmesi ve anlaşma sağlamaları halinde ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’yu göreve getireceğini belirtti. Adaylık çıkışıyla futbol camiasını hareketlendiren Yıldırım, hafta sonunu Yalova’da Vefa Salman’ı ziyaret ederek geçirdi.

Yakın dostluklarıyla bilinen ikili Salman’ın Samanlı’da bulunan evinde bir araya geldi. O anlara ait kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Salman, “Türk sporunun devrimcisi, Fenerbahçe’nin efsane başkanı saygıdeğer büyüğüm Aziz Yıldırım bizi evimizde ziyaret ederek onurlandırdı. Ayağına, ağzına ve yüreğine sağlık… Rabbim neşesini, sağlığını bozmasın, uzun ömürler versin. Lider kimliğinden daha öğreneceğimiz çok şey var.” İfadelerini kullandı.

Yıldırım ziyareti esnasında Salman’a imzalı bir Fenerbahçe forması vermeyi de ihmal etmedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.