Ülkemiz

“AVNİ KURT” YATUB BAŞKANI OLDU

“AVNİ KURT” YATUB BAŞKANI OLDU
Yayınlama: 01.05.2024
A+
A-

Yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştiren YATUB’un başkanlığına Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt seçildi.

Yalova Turizm Birliği (YATUB) mahalli idareler seçimi sonrasındaki yeni dönemin ilk oturumunu gerçekleştirdi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında gerçekleştirilen toplantıda birliğin yeni başkanının belirlenmesi amacıyla seçim de gerçekleştirildi. Kapalı zarf usulü ile gerçekleştirilen seçimde Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt YATUB’un yeni başkanı oldu.

Seçim sonrasında bir konuşma yapan YATUB ce Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “İlimizin turizminin geliştirilmesi, güçlendirilmesi, ilimizin tanıtımı anlamında çok önemli bir misyonu olan YATUB’un yeni dönemde başkanlığına seçilmenin haklı gururunu yaşıyorum. YATUB’u oluşturan tüm belediyelerimizle birlikte ilimizin turizmi için çok önemli çalışmalar yapacağımıza olan inancım tamdır.
YATUB Başkanı seçilen Çınarcık Belediye Başkanımız Avni Kurt’u tebrik ediyorum. Yeni dönemde hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. Bu anlamda birlik üyesi tüm belediyelerimizin de bize destek vereceğinden eminim” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.