Ülkemiz

ATEŞ EDEN GELİN VE DAMAT GÖZALTINDA

ATEŞ EDEN GELİN VE DAMAT GÖZALTINDA
Yayınlama: 02.09.2024
A+
A-

Yalova – Termal Karayolunda düğün konvoyu içerisinde yer alan otomobildeki damat M.K. (28) ile yanında oturan gelin D.K (26), ellerine aldıkları tabanca ile havaya rastgele ateş açması sonrasında görüntüler medyaya yansıyınca gelin ve damat gözaltına alındı.

Yalova’da düğün konvoyunun önündeki otomobilde bulunan gelin ve damat, Termal yolu üzerinde araçtan çıkardıkları tabancalarla aynı anda havaya rastgele ateş etmesi ve bu görüntülerin medyaya yansıması kamuoyunda tepkilere neden olmuştu.Görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından polis, gelin ile damadı yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Görüntülerin, Yalova İl Jandarma Komutanlığı ile Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından incelenmesi sonucunda gelin ve damat tespit edildi. Yalova Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı yaptığı açıklamada ” 01 Eylül 2024 tarihinde  şüpheliler hakkında “Genel Güvenliği Tehlikeye Sokmak” ve “6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun” kapsamında gerekli adli ve idari işlem yapılmıştır. Yalova Valiliği koordinesinde, Yalova İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın huzur ve güvenini bozacak her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edilecektir.” denildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.