ARSLANHAN, YALOVA BELEDİYESİ GELİRLER MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI

ARSLANHAN, YALOVA BELEDİYESİ GELİRLER MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI
Yayınlama: 13.06.2024
A+
A-

Yalova Belediyesinde Emlak İstimlak Müdürlüğü’nde 10 yıl boyunca hizmet eden Murat Arslanhan, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel tarafından Gelirler Müdürü olarak atandı.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevliyken, 2009 yılında Yalova Belediyesine geçen ve 5 yıl boyunca başkan danışmanı olarak görev yapan, Emlak İstimlak Müdürlüğünde 10 yıl süresince personel olarak çalışan Murat Arslanhan, Emlak İstimlak ve İşletme İştirakler Müdürlüklerinin kapanıp Gelirler Müdürlüğü adı altında tek müdürlüğe dönüştürülmesinin ardından, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel tarafından Gelirler Müdürü görevine getirildi.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Arslanhan, “Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in tensipleriyle Yalova Belediyesi Gelirler Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Yerel yönetimin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak Yalova’yı planlı, yaşanabilir ve sürdürebilir bir kent vizyonuna ulaştırmak için çok çalışmak zorundayız. Üzerimize aldığımız vazifeyi hakkıyla yerine getirmek için gayret bizden tevfik Allah’tandır. Rabbim utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.