Ülkemiz

ARSLANHAN VE BOLAT’TAN ANKARA ÇIKARMASI

ARSLANHAN VE BOLAT’TAN ANKARA ÇIKARMASI
Yayınlama: 17.10.2024
A+
A-

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prf. Dr Ahmet Selim Yurdakul Türkiye Sakatlar Konfederasyonunu ziyaret etti. Yalova’dan Spastik Engelliler Federasyon Başkanı Murat Arslanhan ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bolat ile birlikte katıldılar. 

Genel Başkan Yardımcısı Prf. Dr Ahmet Selim Yurdakul Konfederasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine önümüzdeki süreçte engellilerle ilgili yapılacak çalışmalarda ortak akılla sorunlar ve çözüm önerilerini birlikte aşmak istediklerini beyan etti. Konfederasyon Yöneticileri böyle bir çalışmanın ortaklaşa yapılması bizi memnun eder diyerek Genel Başkan Yardımcısına teşekkürlerini ilettiler.  

Daha sonra Konfederasyon Başkanı ve Yönetimi Memur Sen Genel Merkezine giderek Engelliler Komisyon Başkanı ile Birlikte Genel Başkan Ali Yalçını ziyaret ederek Kamuda çalışan engellilerinde sorun ve çözüm önerilerini her İki Konfederasyon dayanışma içerisinde çözümlenmesi için görüş alışverişinde bulunarak ortak hareket etme kararı aldılar.  

Arslanhan yaptığı açıklamada Ankara’daki görüşmelerin çok faydalı geçtiğini ülkemizde yaşayan engelliler ve abilerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini iş birliği içerisinde bugüne kadar olduğu gibi bundan böylede birlikte çözmek için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirtti.   

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.