ALTINOVA’LI GÜREŞÇİLER COŞKUYLA KARŞILANDI

ALTINOVA’LI GÜREŞÇİLER COŞKUYLA KARŞILANDI
Yayınlama: 13.07.2024
A+
A-

Tarihi 663. Kırkpınar’da boy gösteren Altınova’lı güreşçiler ilçede coşkuyla karşılandı.

Altınova Belediyesi Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen karşılama törenine Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, meclis üyeleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sait Başaran, Altınova Belediye Spor Kulübü Başkanı Sedat Ok ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

“SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

Altınova’da sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, ” Edirne’de ilçemizin adını gururlandıran yağlı güreşçilerimizle bir kez daha gurur duyduk. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Sporun her branşına Altınova Belediyesi olarak destek vereceğiz. Antrenörlerimiz ve sporcularımızı bir kez daha tebrik ederiz. ” dedi.

“SPOR VE SPORCU DOSTU BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Desteklerinden dolayı Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca ve Altınova Belediye Spor Kulübü Başkanı Sedat Ok’a teşekkür eden Antrenör Burak Kaya ve Kaan Kaya, ” Tarihi 663. Kırkpınar yağlı güreşlerinde boy gösterdik. Genç güreşçilerimiz madalya ile döndü. İlçemizin adını her yerde gururlandırmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca ve Kulüp Başkanımız Sedat Ok’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdiler.

Program sonunda güreşçiler ilçede şehit turu attı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.