ALTINOVA’DA ‘YAZ ŞENLİĞİ’ BAŞLIYOR

ALTINOVA’DA ‘YAZ ŞENLİĞİ’ BAŞLIYOR
Yayınlama: 27.06.2024
A+
A-

Altınova Belediyesi tarafından ‘Altınova Yaz Şenliği’ program 06 Temmuz Cumartesi günü Hersek Plajında gerçekleştirilecek.

Yaz şenliği programı kapsamında sıra gecesi, tulum, kemençe, Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü (TUFAG) ve ünlü sanatçı Hasan Yılmaz sahne alacak.

SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENECEK

Yaz şenliği programında Altınova’lı çocuklar içinde sünnet şenliği düzenlenecek. Toplu sünnet şöleni ile birlikte erkekliğe ilk adımın Altınova Yaz Şenliği programında atılacağını belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Sosyal belediyecilik kapsamında bir geleneğimize daha sahip çıkıyoruz. Geleneklerimizde evlatlarımızın, anne ve babalarımızın mutluluğuna ortak olacağız.’’ Dedi.

GENİŞ PROGRAM

Altınova Yaz Şenliği programında Bulgaristan, Kıbrıs, Gürcistan, Güney Kore, Kolombiya ve Makedonya’dan katılımlar ile Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü (TUFAG) halk dansları gösterisi düzenleyecek. Ücretsiz çiğköfte ikramının olacağı etkinlikte sıra gecesi ekibi, tulum, kemençe ekipleri sahne alacak. Program Ankara havaları seslendiren Ünlü Sanatçı Hasan Yılmaz’ın sahnesi ile sona erecek.

BAŞKAN FAZLACA, VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Altınova’da belirli dönemlerde yaz şenlikleri etkinliklerinin devam edeceğini de belirten Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Düzenleyeceğimiz yaz şenliğinin devamı da gelecek. Bu tip etkinlikler bizlerin birlik ve beraberliğini de güçlendirmektedir. 06 Temmuz Cumartesi günü Hersek sahil plajımızda düzenleyeceğimiz Yaz Şenliği etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.’’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.