‘AKYOL İNŞAAT’ SEKTÖRDE GÖZ KAMAŞTIRIYOR!

‘AKYOL İNŞAAT’ SEKTÖRDE GÖZ KAMAŞTIRIYOR!
Yayınlama: 22.07.2024
A+
A-

 

akyo

YALOVA’nın en büyük inşaat firması olan Akyol İnşaat iş ve yaşamın hızla geliştiği Yalova’da ofis, rezidans, sağlık merkezi, otel ve restoranlardan oluşan ilk ve tek karma projesi Aktown Meydan projesi hızla yükselmeye devam ediyor. Akyol İnşaat, gerçekleştirdikleri projelerle de sektörde göz kamaştırıyor.

Sektörde 35 yıldır güçlü ve yenilikçi yaklaşımlarla başarılı projelere imza atan Akyol İnşaat, Yalova’da daha önce yapılmamış bir projeye imza attı. Yalova’ya yeni bir ekonomik değer kazandırdıklarını belirten Akyol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Akyol,’’ Yalova’mız, konumu itibarıyla ülkemizin sayılı illerinden birisidir. Aktown projemizi tasarlarken karma projeler arasında bir ilk olsun istemiştik. Nitekim Yalova’mızın ilk ve tek karma projesi oldu. Tüm çalışmalarımız devam ediyor.’’ dedi.

 

Mimari yapısıyla da göz kamaştıran Aktown, iş, konut ve ayrıcalıklarıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Aktown projesi, 85.500 m2 proje alanı, 23.282 m2 arsa alanı, 268 daire, 548 paylaşımlı ve 84 bireysel olmak üzere toplamda 632 ofise sahip Aktown olacak. Proje, farklı ofis alternatifleri, ticari üniteleri, zengin rezidans yaşamı, sağlık merkezi, konsept oteli ve gastronomi noktalarıyla işinize prestij katacak.

Tüm bu avantajların yanında modern tasarımlı açık hava meydanı, eczaneden markete yaşam için gerekli tüm imkânları da düşünen Aktown, iş dünyasına nitelikli bir iş ve yaşam alanı kazandırıyor.

Tüm ihtiyaçlarınızın karşılandığı, modern tasarımıyla eşsiz bir rahatlık sunan rezidanslar, Aktown’u iş ve yaşamın bir arada bulunduğu bir merkez haline getiriyor. Dünyanızı genişleten bir alan sunan Aktown Meydan ile açık havada restoran ve ayrıcalıklı hizmetleri de ayağınıza getiren Aktown, ayrıca projede yer alan otel ile ihtiyaçların ötesini düşünen benzersiz bir konfor sağlıyor.

 

Detaylı bilgi ve iletişim için: akyolinsaat.com – aktown.com.tr – 444 77 61 

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.