Ülkemiz

ORUÇ, HERKESİ GÖREVE DAVET ETTİ.. ‘YEŞİLOVA SPOR, SAHİPSİZ DEĞİLDİR! ‘

ORUÇ, HERKESİ GÖREVE DAVET ETTİ.. ‘YEŞİLOVA SPOR, SAHİPSİZ DEĞİLDİR! ‘
Yayınlama: 19.12.2022
A+
A-

Süper amatörde oynanan ve Yeşilova Spor’un 4-3’lük galibiyeti ile biten maçın ardından Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, maçta görevli çevik kuvvetin kendisine karşı yapılan tutumun yanlış olduğunu belirterek, yetkilileri göreve davet etti.

ORUÇ:’BİZLER VATANINI, DEVLETİNİ SEVEN VE SAYAN İNSANLARIZ AMA YANLIŞA YANLIŞ DER, HAKKIMIZI YEDİRMEYİZ’

Kendisinin Kulüp Başkanı olduğunu polise belirttiğini ifade eden Başkan Oruç, ‘Biz devletini, milletini seven, vatanına, askerine ve polisine bağlı insanlarız. Fakat Teşvikiye maçında karşılaştığımız çevik kuvvet polisinin tutumu son derece yanlıştır. Kendisine kendimi tanıttım buna rağmen kolumuzdan tuttu ve kapıyı üzerime kapattı. Hangi devirde yaşıyoruz. Kimse kusura bakmasın ama burası muz cumhuriyeti değildir. Yeşilova Spor’un Kulüp Başkanına bu tutumun sergilenmesi son derece yanlıştır. Olayın bu noktaya gelene kadar öncesinin araştırılması gerekir.’ dedi.

ORUÇ:’YEŞİLOVA SPOR’A BU SAYGISIZLIK NEDEN YAPILIYOR? ‘

Görevli memurun kulübe mi yoksa şahsı ile mi sıkıntısı olduğunu da merak ettiğini belirten Oruç,’ Biz mücadelemizi, futbolcularımızla ve teknik kadromuzla sahada verdik, veriyoruz. Fakat maçlarda görevli polis arkadaşlarında biraz daha anlayışlı ve adil olmadı gerekir. İşlerine geldiği noktada kamera kaydı almak, işlerine gelmediği noktada kayıt almamak hem bize hemde bu kulübe destek veren taraftarlara yanlıştır. Ben buradan Yalova Valisi Muammer Erol’u, İl Emniyet Müdürümüzü, İl Spor Müdürümüzü, şehrimizi yöneten ve söz sahibi olan siyasetçilerimizi göreve davet ediyorum. Biz Yeşilova Spor’a bu saygısızlığın neden yapıldığını merak ediyoruz.Herkes bilsin ki Yeşilova Spor sahipsiz değildir.’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.