Ülkemiz

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZEYBEK YALOVA’YA GELİYOR!

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZEYBEK YALOVA’YA GELİYOR!
Yayınlama: 17.10.2024
A+
A-

CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in partinin üst kademe yöneticileriyle beraber Cumartesi günü Yalova’ya geleceği öğrenildi.

2024 31 Mart yerel seçimlerden sonra Türkiye genelinde ivme kazanan ve birçok ilde belediyeleri kazanan CHP heyeti seçimlerden 7 ay sonra Yalova’ya adeta çıkartma niteliğinde bir ziyaret gerçekleştirecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de sosyal belediyeciliği vurguladığı bugünlerde Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in seçimden önce vaatleri arasında bulunan Halk Ekmek, hastaneye ücretsiz ulaşım ve İstanbul’da emeklilerin ve öğrencilerin akınına uğrayan Kent lokantalarıyla ilgili yaptığı fizibilitelerden sonra projelerde son noktaya geldiği ve bunun açılışı için CHP Genel Merkezi’nden kalabalık bir ekibin Yalova’ya geleceği bilgiler arasında.

CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek’in Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in yaptığı sosyal projelerini yerinde inceleyerek ve CHP Yalova İl Başkanlığı ile de istişarelerde bulanacak.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.