Ülkemiz

BAŞKAN CANBAY’DAN FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN CANBAY’DAN FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ
Yayınlama: 16.10.2024
A+
A-

 

12-13 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenen Geleneksel 11. Yalova Kivi Festivali oldukça geniş bir katılımla gerçekleşti. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kivi Festivali’ne katılan ve emeği geçenler için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Canbay, festivale her geçen yıl daha güçlü hazırlandıklarının altını çizerek sözlerine şöyle devam etti: “Geleneksel 11. Yalova Kivi Festivalimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Bu yıl önceki festivallerimize göre katılım oldukça yüksekti. İlimiz, çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçilerimiz festivalimize güç kattılar. Aynı zamanda hepinizin bildiği gibi festivalimiz artık iki gün. Bu düzenlemeden sonra festivalimize katılım sayısı oldukça arttı. Festivalimiz kapmasında düzenlenen Yalova Kivi Koşusu artık bir marka haline geldi. Yine festival kapsamında düzenlendiğimiz konserler de halkımızın beğenisini kazanıyor. Festival yapmak kolay bir iş değil. Böylesine küçük bir belde de, böyle bir çalışmayı organize etmek kolay olmadı. Yalova Valimiz Sn. Dr. Hülya Kaya, Yalova İl Özel İdaresi, Yalovamızın tüm belediyeleri ve YATUB bizlere çok destek oldu. Bu kapsamda resmi ve özel kurumlarımız ve çok değerli iş insanlarımız, sivil toplum kuruluşları da bizlerin yanında oldular. Ancak bizim arka planda emek veren çok güçlü ve çalışkan bir ekibimiz var. Bu festivalin gerçekleşmesinde emekleri çok büyük. Festivalin ev sahipliğini birlikte yaptığımız Yalova Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Sn. Mutlu Çoban’a, yaklaşık 20’ye yakın başlık altında görev dağılımları ve festivalle alakalı planları titizlikle yürüten Kivi Festivali Komitesi Başkanı Sn. Ercan Gürbüz’e, yurtiçinden/yurtdışından yaklaşık 800 koşucunun kıyasıya mücadele ettiği bu yıl 5.’si düzenlenen Yalova Kivi Koşusu Koordinatörü Sn. Orhan Güner’e ve gece gündüz demeden çalışan gönüllü arkadaşlarımıza verdikleri kıymetli emekler için teşekkür ediyoruz. Festivalimizde güvenliğimizi sağlayan Altınova İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Altınova İlçe Jandarma Komutanlığı’na teşekkür ediyoruz. Festival boyunca alanın temizliğini ve teknik çalışmaları sağlayan Subaşı Belediye çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Canbayson olarak bu heyecanı bizlerle paylaşarak festivalin daha keyifli geçmesinde emeği olan tüm gönüllü arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür dileklerini iletti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.