Ülkemiz

BAŞKAN ORUÇ:”MAÇI PROTOKOLDE DEĞİL, TARAFTARLARIMIZLA İZLEYECEĞİZ “

BAŞKAN ORUÇ:”MAÇI PROTOKOLDE DEĞİL, TARAFTARLARIMIZLA İZLEYECEĞİZ “
Yayınlama: 04.10.2024
A+
A-

Yalova Spor, Yeşil Yalova FK ile yarın saat 14:00’da Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç öncesi Yeşil Yalova FK Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, önemli açıklamalarda bulunarak, “Yalova Spor bizim kardeşimizdir. Ev sahibi Yalova Spor olmasından dolayı maça istediği kişiyi davet edebilir. Ben ve yönetimim maçı taraftarlarımızla birlikte izleyeceğiz. Protokolde olmayacağım. Yalova’yı yönetenlerin üzerimizden prim sağlamaması adına aldığımız karar bu yöndedir. ” dedi.

“ALİ YAVRU BAŞKAN DOSTUMDUR”
Yalova Spor’un kentin milli takımı olduğunu, Kulüp Başkan Ali Yavru’nun iyi dostu olduğunu belirten Yeşil Yalova FK Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, ” Yalova Spor bu kentin milli takımıdır. Kulüp Başkanı Ali Yavru bizim dostumuzdur. Yalova Spor ile ilgili asla bir sorunumuz olamaz. Bizim sorunumuz Yalova Belediyesi’ni yönetenlerledir. Maçta ev sahibi Yalova Spor ve bizde tepkimizi göstermek adına maçı taraftarlarımızla birlikte izleyeceğiz. Protokolde yer almayacağız. ” dedi.

“GÜREL VE YÖNETİMİNİ BİZİM MAÇLARIMIZDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ”

Seçim sürecinde Belediye Başkanı Mehmet Gürel’in bizzat takıma maddi ve manevi destek vereceğini fakat verdiği hiçbir sözü yerine getirmediğini söyleyen Başkan Oruç, ” CHP’li Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve yönetimi seçim süreci boyunca tesisimizin kapısından çıkmadı. Bizlerden destek istedi, bizde desteğimizi esirgemedik. Ben oy istediğim her vatandaştan özür dilerim. Ben Yalçın Oruç olarak her zaman kulübümüzün menfaatlerini ön planda tuttum, tutmaya da devam edeceğim. Gürel ve yönetimini bizim maçlarımızda görmek istemiyoruz. Maça gelirlerse taraftarlarımız tepki gösterecektir. Taraftarımızın göstereceği tepkiden sorumlu değilim fakat taraftarlarımızın da her zaman arkasındayım. ” dedi.

ORUÇ, TÜM YALOVA’YI MAÇA DAVET ETTİ

Yalova Spor ile karşılaşacakları maça tüm taraftarları da davet eden Başkan Oruç, ” Biz Yalova Spor ile kardeş takımız. Şimdi tüm Yalova olarak maça herkesi davet ediyoruz. Biz Bölgesel Amatör Ligi’nde şampiyon olup, kupayı Yalova’mıza kazandırmak istiyoruz.” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.