Ülkemiz

BAŞKAN ORUÇ’TAN “ÇOK SERT SÖZLER!”

BAŞKAN ORUÇ’TAN “ÇOK SERT SÖZLER!”
Yayınlama: 22.09.2024
A+
A-

BÖLGESEL Amatör Ligi ve Ziraat Türkiye Kupasında ilimizi temsil eden Yeşil Yalova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç, mevcut Belediye Yönetimini sert bir şekilde eleştirerek,” CHP’li Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Yardımcılarını maçlarımızda görmek istemiyoruz. Verilen hiçbir sözü yerine getirmediler.” dedi.

“GÜREL İÇİN OY İSTEDİĞİM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM”

Mevcut Belediye yönetiminin Yalova’ya aidiyet duygusunu kaybettiğini, Ziraat Türkiye Kupası ve Bölgesel Amatör Ligi maçlarında takıma destek verilmediğini belirten Yeşil Yalova Spor Kulüp Başkanı Yalçın Oruç,” Seçimden önce bizlerin kapısını aşındıran, sürekli arayan ve destek isteyenler seçim bittikten sonra bizlerin kapısını çalmamaya başladı. Verdikleri sözlerin hiç birini yerline getirmediler. Ben şahsım adına Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel için oy istediğim herkesten özür diliyorum.” dedi.

“KESER DÖNER, SAP DÖNER GÜN GELİR..”

Dün olduğu gibi bugün ve yarında kulübün menfaatlerini her zaman ön planda tutmaya devam edeceklerini belirten Başkan Oruç,” Seçim döneminde ömrü hayatlarında göremeyecekleri kalabalığı tesisimizde bir araya getirdik. Özellikle Özden Mahallesi ve Emir bayırı olarak tam destek verdik. Verdiğimiz destekten dolayı çok pişmanız. Biz her zaman kulübümüzün menfaatlerini ön planda tuttuk, tutmaya da devam edeceğiz. Biz siyaset üstü bir kulübüz. İlla ki keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner. Yola çıktıklarını yolda bırakanları, bizlerde yakın zamanda yolda bırakacağız, kimse merak etmesin.” ifadelerine yer verdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.