Ülkemiz

İSMAİL YILDIRIM, GÜNE YANGIN BÖLGESİNDE BAŞLADI!

İSMAİL YILDIRIM, GÜNE YANGIN BÖLGESİNDE BAŞLADI!
Yayınlama: 19.09.2024
A+
A-

Karamürsel Çamçukur Mahallesi’nde dün gece meydana gelen yangında, kovboy kasabası ve otel küle döndü. Başkan Büyükakın’ın danışmanı olan ve Karamürsel Belediyesi eski Başkanı İsmail Yıldırım, günün ilk ışıklarında soluğu yangın bölgesinde aldı. Zararın boyutunun büyüklüğü gün ağırınca ortaya çıkarken, İsmail Yıldırım köylüler ve muhtarlardan bilgi aldı.

Olay, gece 01.30 sıralarında Çamçukur mahallesinde meydana geldi. Kovboy kasabası ve otel olarak kullanılan alanda henüz öğrenilemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Ahşap yapıların bulunduğu alanda çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevler geceyi aydınlatırken, olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Alevler çevrede bulunan bazı evlere de sıçradı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alevleri kontrol altına almak için uzun süre mücadele etti. Bazı vatandaşlar dumanlardan etkilendi. Dumandan etkilenenlere olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti.

İSMAİL YILDIRIM OLAY YERİNE

Karamürsel’in önemli isimlerinden birisi olan, Başkan Büyükakın’ın danışmanı olan ve Karamürsel Belediyesi eski Başkanı İsmail Yıldırım, günün ilk ışıklarında soluğu yangın bölgesinde aldı. Muhtarlar ve köylülerle uzun uzun sohbet eden, yangınla ilgili tüm detayları öğrendi. Dün gece alevlerin aydınlattığı Karamürsel’deki felaketin boyutu ise gün ağırınca ortaya çıktı.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.