Ülkemiz

‘EVET’ ŞIKKI AK PARTİLİLERİN TEPKİSİNE YOL AÇTI!

‘EVET’ ŞIKKI AK PARTİLİLERİN TEPKİSİNE YOL AÇTI!
Yayınlama: 13.09.2024
A+
A-

SOSYAL Medyada ‘Yalova’ya Dair’ isimli sayfanın başlattığı ‘Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele başarılı bir başkanlık yapıyor mu?’ sorusuna Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’ün ‘Evet’ şıkkını seçmesi tepkilere yol açtı.

akp

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı ve Merkez İlçe Başkanının istifası sonrası Çınarcık ve Altınova İlçe Başkanlarının da istifa etmesi beklenirken, AK Parti Altınova İlçe Başkanının bir ankete verdiği cevap partiye gönül verenlerin tepkisini topladı.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’ün şuan muhalefette olduğunu unuttuğunu belirten vatandaşlar,’’ Biz Ak Partiliyiz. Çiftlikköy Belediye Başkanı başarılı veya değil. Şuan bu süreçte böyle bir ankete katılmak ve evet cevabını seçmek ne kadar doğrudur. Bizler bu partiye gönül vermiş insanlar olarak Sayın İlçe Başkanımıza kırıldık ve artık istifaya davet ediyoruz. Kendisi elbette Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi başarılı bulabilir. Biz İlçe Başkanı Bülbül’den konu ile ilgili açıklama bekliyoruz. Fakat bu açıklama ‘yanlışlıkla bastım, hesabım çalınmıştı’ şeklinde olmamalıdır. Umut ediyoruz ki bu durum Ak Parti Yalova İl Başkanlığınca da atamaların olduğu şu süreçte göz önünde bulundurulur.’’ diye konuştular.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.