Ülkemiz

TSSF ALTIN PALET TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU.. KARAMÜRSEL’Lİ İŞ ADAMI AVCI’DA ŞAMPİYONLAR ARASINDA YERİNİ ALDI

TSSF ALTIN PALET TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU.. KARAMÜRSEL’Lİ İŞ ADAMI AVCI’DA ŞAMPİYONLAR ARASINDA YERİNİ ALDI
Yayınlama: 11.09.2024
A+
A-

download

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF)’nin etkinlik takviminde yer alan TSSF 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda fotoğraf ve video kategorisinde sualtı dünyasını 11 ayrı kategoride en iyi görüntüleyen sporcular şampiyonluk ödüllerini ve madalyalarını aldılar.

Antalya’nın Kaş ilçesi açıklarındaki dalış noktalarında 3-6 Eylül arasında yapılan TSSF 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda 10 spor kulübünden 29 sporcu 29 dalış eşiyle birlikte fotoğraf ve video kategorilerinde madalya getirecek görüntüler elde etmek için dalışlar gerçekleştirdi.

Fotoğrafta balık, makro yakın çekim, modelli geniş açı, modelsiz geniş açı, tema, yaratıcı, akıllı cihaz ve Hasan Kaptan özel ödülü kategorilerinde; videoda film, belgesel ve altmış saniye video kategorilerinde sualtının zengin habitatını görüntülediler. 8 kişiden oluşan seçici kurul tarafından görüntülerin değerlendirmesinin ardından en çok puanı alarak dereceye giren sporculara Kaş Meydanı’nda düzenlenen ödül töreni ile madalyaları verildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.