Ülkemiz

‘’GÖREVDE OLDUĞUM SÜRECE, SİYASİ DAVRANMADIM’’

‘’GÖREVDE OLDUĞUM SÜRECE, SİYASİ DAVRANMADIM’’
Yayınlama: 10.09.2024
A+
A-

GEÇTİĞİMİZ günlerde yaptığımız habere istinaden basın açıklamasında bulunarak Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ı eleştiren Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’e, Belediye Başkanı Canbay’dan cevap gecikmedi.

‘’PROJE ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’ün yaptığı basın açıklamasına istinaden cevap veren Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay,’’ Sayın Başkan, yaptığınız basın açıklamanızda 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bir devlet projesi olan TOKİ’nin bizim tarafımızdan yapıldığına dair bir açıklamanız olmuştur. Biz de diyoruz ki, “Devletimizin projesi olan TOKİ Subaşımıza Hayırlı Olsun.” Böyle bir durumda bize düşen, Devletimizin yapmış olduğu projelere elimizden geldiğince destek olmaktır. Elbette ki Devletimiz üstüne düşen görevi fazlasıyla yapmıştır. Bizler de Subaşımızın gelişmesi için proje üretmeye ve tamamlamaya çalışmalıyız. Ben hiçbir zaman görevde olduğum süre içerisinde siyasi davranmadım. Sizin de söylediğiniz gibi Subaşı halkının reklama değil, hizmete ihtiyacı vardır.’’ dedi.

‘’VEDİĞİMİZ MÜCADELEYE İLÇE BAŞKANI OLARAK NEDEN DESTEK VERMEDİNİZ?’’

Subaşı’na futbol sahası kazandırmaya çalıştıklarını ve bu konuda da Ak Parti Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül’ü destek noktasında göreve davet eden Canbay,’’ 5 Senedir, Yalova’nın en eski ve ilk Kulüplerinden biri olan Subaşı Spor Kulübü’ne ve Subaşı’mıza ait bir futbol sahası kazandırmaya çalışırken, İktidar Partisi’nin İlçe Başkanı olarak, verdiğimiz bu mücadeleye neden destek vermediniz. İnşallah bundan sonra, bu konuda bize destek ve yardımcı olursunuz. ‘’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.