Ülkemiz

TUTUĞ’DAN, GAZETE AKKENT’E ÖZEL AÇIKLAMALAR..’YALOVA BELEDİYESİNİ HAK ETTİĞİ DEĞERE BİZ KAVUŞTURACAĞIZ’

TUTUĞ’DAN, GAZETE AKKENT’E ÖZEL AÇIKLAMALAR..’YALOVA BELEDİYESİNİ HAK ETTİĞİ DEĞERE BİZ KAVUŞTURACAĞIZ’
Yayınlama: 23.08.2024
A+
A-

YALOVA Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Tutuğ, Yalova için canla başla çalıştıklarını belirterek,’’Elimizden gelenin fazlasıyla halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Söz konusu Yalova ise çalışma azmimizde asla eksilme olmaz.’’ dedi.

‘’ERKEN SAATLERDE İŞ BAŞI YAPIYORUM’’

Kendisine bağlı birimlerin motivasyonunu arttırabilmek adına çalışmalar yaptığını ve sabah erken saatlerde Belediyede göreve başladığını belirten Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ,’’ Her Belediye Başkan Yardımcısına bağlı birimler var. Bende bana bağlı birimlerde çalışma arkadaşlarımın motivasyonunu arttırmak adına gerekli adımları atıyorum. Onların artan motivasyonu da doğal olarak vatandaşlarımıza yansımaktadır. Sabah erken saatlerde görevimin başında oluyorum.’’ dedi.

‘’BORÇ EDEBİYATI YAPMAYACAĞIZ’’

Yalova Belediyesinin hak ettiği değere kavuşacağına inandığını belirten Başkan Yardımcısı Tutuğ,’’ Yalova Belediyesinin borç, gelir ve gider durumu ortadadır. Biz borç edebiyatı yapmayacağız. Çalışacağız, borçlarımızı ödeyeceğiz. Belediye Başkanımız Mehmet Gürel’inde amacı ve hedefi bu yöndedir. Biz ekip olarak iyi çalışıyoruz ve inanıyoruz ki Yalova Belediyesini hak ettiği değere biz kavuşturacağız.” İfadelerine yer verdi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.