Ülkemiz

GEZER HOCA’DAN YALOVA ADD’YE TEPKİ

GEZER HOCA’DAN YALOVA ADD’YE TEPKİ
Yayınlama: 23.08.2024
A+
A-

Atatürk’ü tanıyıp konuşmalarına tanık olan 1923 doğumlu Köy Enstitüsü Mezunu emekli öğretmen Abdurrahman Gezer, Atatürk’ün Yalova’ya gelişinin 95. Yılında Yürüyen Köşk’de düzenlenen kutlamada, Yalova ADD tarafından söz hakkı verilmediğini, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve CHP İl başkanı Erdem Doğancı’ın devreye girmesiyle konuşabildiğini belirterek Yalova ADD Yönetimine tepki göstererek Başkan Mehmet Gürel’e teşekkür etti.

1923 Doğumlu 101 Yaşındaki emekli öğretmen Abdurrahman Gezer,kendisine ait sosyal medya hesabından” Yalova Atatürkçü Düşünce Derneğine Sitemimdir.” başlığıyla yaptığı açıklamada  “Geçen yılda aynı kutlamada, Atatürkü görüp tanıyan ve Atatürkün Yalova’yla ilgili, rahmetli Rasim Koçal’dan dinlediğim bilgileri Yalova halkına anlatma fırsatını bana tanımadılar. Bu yılda aynı şeyi yaptılar ve bana söz hakkı tanımadılar.Ben birebir Atatürk’ü gören ve onun konuşmalarını çocuk ruhumla dinledim.Elbette Yalovalı hemşerilerime anlatmak istedim ama o fırsatı bana yönetim vermedi” diyerek şöyle devam etti.

“Ben, CHP. İl Başkanı ve sayın belediye başkanımızın gösterdikleri ilgiyle çıkıp konuşabildim. Atatürk Düşünce Derneğini en başta gelen görevidir Atatürk’ü vatandaşlara anlatmak ve onun yüce bir lider olduğunu benimsetmek. Çok üzüldüğümü belirtmek istedim. Her nedense Yalova ADD sayın başkanı beni geçen yılda ,bu yılda kale almadı.Nedendir bilmiyorum.”

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.