Ülkemiz

BAŞKAN ORUÇ’TAN ‘’ÇARPICI’’ AÇIKLAMALAR!

BAŞKAN ORUÇ’TAN ‘’ÇARPICI’’ AÇIKLAMALAR!
Yayınlama: 13.08.2024
A+
A-

c50c6589 823b 4b70 9b22 daf6a31d6bb1Yeşil Yalova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç ve yönetimi, tesislerde sabah kahvaltısı programı gerçekleştirdi. Düzenlenen programa STK Temsilcileri, ASKF Başkanı ve basın mensupları katılım sağladı.

‘’ÜÇ VEKİLİN YALOVA’YA NE FAYDASI VAR?’’

Yalova ile ilgili de birbirinden önemli açıklamalarda bulunarak Yalova’nın üç milletvekiline sitemde bulunan Yeşil Yalova Spor Kulüp Başkanı Yalçın Oruç,’’ Yalova’da üç milletvekilimiz var. Fakat bunların sadece adı var. Spora ve sporcuya hangi yatırımları oldu ben çok merak ediyorum. Bize kaynak bulun dedik yanaşmadılar. Sadece bize değil tüm takımlara kaynak yaratılabilirdi. Her seçimde verilen boş vaatlere de artık karnımız tok. Biz para görmeyelim ama kulüplere destek olun.‘’ dedi.

‘’YALOVA’NIN GELECEĞİNİ DÜŞÜNENLER, BU İLE STAT KAZANDIRIR’’

Yalova stadında idmanı haftada 2 saat yapabildiklerini söyleyen Oruç,’’ Yalova’nın bir stadı yok. Bizim hedefimiz 3. Lige çıkmaktır. İstediğimiz derecede idman yapamıyoruz. Gençlerimizi kurtarmamız gerekiyor. Yeşil Yalova Spor gençlerimizin umudu olacaktır. Yalova’da alt yapı yok. Soruyoruz, para yok diyorlar. Yalova Belediyesinin önceki dönemde yapılan hatalar, ümit ederiz bu dönem yapılmaz. Yalova’nın geleceğini, gençlerini düşünenler ilimize stat kazandırır.’’ Dedi.

‘’TESİSİMİZ 7/24 AÇIK’’

Çocukların sokaklarda top oynadığını ve kendisinin gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir spor alanı bırakabilmeyi hedeflediğini belirten Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, ’Biz elimizden geldiği kadarıyla var gücümüzle çalışacağız. Özden mahallesi, Emirbayırı gibi yerlerde çocuklarımız sokaklarda top oynuyordu. Kendi imkânlarımızla tesis ve stat yaptık. Kötü yollara düşen çocuklarımıza ve gençlerimize destek olduk, olacağız. Tesisimiz 7/24 burada açık. Çocuklarımızın kötü yollara, uyuşturucu batağına düşmelerine izin vermeyeceğiz. Çocuklarımızı spora ve sanata yönlendireceğiz.’’ dedi.

‘’ROMAN MAHALLESİNDE PROJEMİZ OLACAK’’

Yeşil Yalova Spor Kulübü tesisinde 40 sporcunun kalabilecek şekilde dizayn edildiğini belirten Başkan Oruç,’’ Tesisimizde 40 sporcuyu yatılı olarak ağırlayabiliyoruz. Bunun dışında gene tesis içerisine ilerleyen dönemde çocuklarımız için kütüphane açacağız. En önemli projelerimden biride Roman Mahallesi bölgesinde olacak. Orada ki çocuklarımızı kurtarmak için her şeyi yapacağız.’’ dedi.

‘’HER KULÜP DESTEKLENMELİDİR’’

Yeşil Yalova Spor Kulübünün tüm sosyal sorumluluk projelerinde yer alacağını, yaklaşan dayanışma gecesinde de şehit aileleri ve gazilerle birlikte bakıma muhtaç ve kimsesiz yurtlarda kalan çocuklar içinde biletlerin tamamen ücretsiz olduğunu belirten Oruç,’’ Bizim tek derdimiz Yalova’dır. Yalova Spor bu kentin milli takımıdır ve desteklenmelidir. Fakat sadece Yalova Spor değil. Bununla birlikte Semt 77 Basketbol Spor Kulübü de desteklenmelidir. Düzenleyeceğimiz dayanışma gecesini bile çekemeyenler var. Başka takım yapsın biz destek olalım. Ben siyasetçi değilim. Biz güçlü değil, halkın ve gençlerin içerisindeyiz.’’ ifadelerine yer verdi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.