Ülkemiz

YALOVA ‘’SENİNLE’’ GÜZEL!

Yayınlama: 09.08.2024
A+
A-

Yalova Belediyesine önce vekil sonrasında asaleten göreve gelen önceki dönem Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u, gözüken o ki vatandaş çok özledi.

Yalova Belediyesi işçi kıyımında ki başlayan süreç dur durak bilmeden devam etti.

Belediye Başkanlık makamının ‘Kapısına kilit vurmayan’ özellikle gençlerle ikili ilişkileri iyi olan, vatandaşın kalbini kısa sürede kazanan, Belediyeyi ‘icra avukatlarından’ arındıran Yalova için 7/24 çalışan Tutuk’un kısa süre sonra ‘Ak Parti Yalova İl Başkanı’ unvanını alması kaçınılmaz olacaktır.

Öyle ya Tutuk, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ‘tek başına’ mücadelesine rağmen ciddi bir oy oranını elde etmişti.

‘Tek başına derken’ yanlış anlaşılmasın lütfen..
Elbette Tutuk’a ve partiye destek veren insanlar kendisinin yanında yer aldı.. ‘Tek başına’ cümlesinden kastım ‘Ak Partinin iki vekiliydi..’

Malum birisi Altınova’dan, diğeri Çiftlikköy’den çıkamamıştı! ‘Yanlış aday tercihleri de’ Ankara’da birilerini duvara toslattı!
Mustafa Tutuk, seçimin kaybedilmesine rağmen hem vatandaşlarla hem de kamuoyu ile ‘ikili ilişkilerini’ hiç kesmedi, kesmeyecekte..
Tutuk ile her görüşmemizde, Yalova ve Yalova halkına olan sevgisini dile getiriyor.

İlerleyen aylarda Ak Partinin kongresi gerçekleşecek.
Tutuk, mevcut İl Başkanı Umut Güçlü aday gösterilirse en büyük destekçisi olacak.. Fakat Güçlü aday gösterilmezse ‘Ak Parti Yalova İl Başkanı Mustafa Tutuk’ olması bekleniyor.!
Neyse ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz.. Yalova siyaseti çok renkli bir hal alacaktır.. 5 sene göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.

Yalova halkına hitaben ‘Yalova seninle güzel’ diyen Mustafa Tutuk, ‘bu hikâyeyi yarım bırakmaz…’

Sağlıcakla kalın..

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.