Ülkemiz

“ADIM ADIM” MUSTAFA TUTUK SESLERİ!

Yayınlama: 06.07.2024
A+
A-

YEREL seçimlerin geride kalmasıyla birlikte sıra Ak Parti’de yapılacak olan kongreye geldi. Yalova’da başarısız olan bazı belde ve ilçe başkanları her ne kadar “Biz istifa etmeyeceğiz. Görevimizin başındayız.” diyerek kendilerini teselli etseler de, gözüken o ki “tatlı koltuklar” gitti gidecek..

Başarısız olan “belde ve ilçe” teşkilatlarına çok yakında “yol görünüyor..”

Şimdilik oturduğunuz koltuğun “keyfini, sefasını” birazcık daha sürmeye devam edin fakat yolun sonu gözüküyor..

Tabi ki sadece belde ve ilçelerde değişiklik beklenmiyor.

Her ne kadar Ak Parti Yalova merkezde başarısız olmuş olsa da mevcut Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’nün görevine devam edip etmeyeceğinin kararını kuşkusuz Genel Merkez verecektir.

Geçtiğimiz dönemin Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, kısa sürede Yalova halkının ve özellikle de genç kesimin sevgisini kazanan bir isim oldu.

Yetti mi yetmedi.. Tutuk, yaptığı çalışmalar ile neredeyse “her kesimin” gönlüne girdi. Deyim yerindeyse Yalova ‘onunla güzel’ oldu..

Öyle ki Ak Parti Genel Merkezi mevcut İl Başkanı Umut Güçlü ile devam ederse Güçlü’nün en büyük destekçisi gene Mustafa Tutuk olacaktır.

Yok Ak Parti Genel Merkezi İl Başkanı Güçlü’ye teşekkür ederek devam etmeme kararı alırsa, Ak Parti’nin yeni Yalova İl Başkanı kuvvetle muhtemel Mustafa Tutuk olacaktır..

Nitekim Sayın Tutuk yerel seçimlerde “tek başına mücadele ederek” Yalova Merkezde %40,35 oy alırken, Ak Parti ülke genelinde %35,48’lik bir oy oranına sahip olmuştu.

Eee Ak Parti Genel Merkezi de sanıyoruz ki bu durumu dikkate alacak ve “işini ehline” verecektir..!

Sağlıcakla kalın..

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.